Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayvanlardan komik sözler

Hayvanlardan komik sözler
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hayvanlardan komik sözler Kendilerine uygun sözcükleri nasılda bilirlermişhayvanlardankomiksozler5c56195b7827balt :D Big Grin :DBuyrun hep bizim söylediğimiz sözleri birde onlardan dinleyinhayvanlardankomiksozler5c56195b7827balt ​ suyu içsen de sokarım içmesen de sokarım yılan altımda buzağı arayan kerizin enayinin önde gidenidir öküz atladığın yere dikkat et sazan uzanamadığım ciğer mundardır kedi kaz gelecek yerden hayır gelmez tavuk köprüde dayı diyene inanma ayı yem veren insanın gözünü oy karga devletin malı deniz, yemeyen biziz domuz geçen altın semer taktım sonra baktım yeniden ben eşek bende baht olsa çölde kutupayısı doğardım abaza boz ayı unutma, unutulanlar unutanları katiyen unutmazlar balık ölümüm arpadan olsun at kurt kocayınca affetmem ulen köpek o tatlı dilinle beni kandıramazsın ben bildiğin yılanlardan değilim anakonda hanım, ben sudan gelinceye kadar şu bizim sıpayı dövüver eşek söğüt dalına yuva yaparsan yavrunu sinek kapar manda hoşaf da neymiş güzel koku gibi karpuz kabuğu varken burda gurme eşek bir insan sana eşekderse umursama, fakat 5 kişi sana eşekderse git kendine bir semer al paranoyak beygir pantolunu gösteren ütü, sarıkız'ı bildiren sütüdür zampara boğa  

858,496Konular
982,192Mesajlar
30,122Kullanıcılar
sarossSon üye
Üst Alt