Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayvanlardan Korkmak

Hayvanlardan Korkmak

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Esselamu aleyküm arkadaşlar

Şimdi başlık hayvanlardan korkmak islami forumla ne alaka diye düşünenler olabilirde belki bilgisi fazla arkadaşlar yardımcı olabilir bişeyler vardır heralde

Ben hayvanların nerdeyse yüzde 85 inden korkuyorumKöpeğin bile ufacık böyle sosyetelerin tasma takıp gezdirdiği köpekler bi avuç durup dururken üstüne atlayabiliyo yani öyle bişeyAz önce eve bi çekirge girmiş yalan yok kocamanNormal çekirgelerden değil avuç içi kadar felan gördüm korkudan tam boyutuda aklımda değilKendimi dışarı nasıl attığımı bilemedim ya bilgisayar kucağımdaydı yere felan düştü kalbim yerinden hopladı

Yokmudur bunun bi çaresi çöpte yemek yiyen kedinin yanından geçerken bile hafiften tırsıyorumAcaba sakat bi hareket yaparmı diyeHayır vur kafasına öldür olayıda geçerli olmuyoki hayvanlarda fareyi köşeye sıkıştırsan aslan kesilip üstüne saldırıyoHani deve gibide adamım herkez cüssemle över beni yiğit felan derler ama böylede bi zaafım var ne yapsam acaba bi tavsiyeniz varmı özellikle böceğin her türlüsünden korkuyorum bide üstüme felan dokunursa yandık

Bi duası felan özel bi durumu yokmu bunun hadislerdeHani biraz saçma oldu ama valla acayip korkuyorum kötü etkiliyo bu beni

Hani deve gibide adamım ama böyle bi zaafım var napıcam bilemiyorum dağda bayırda mahsur kalsam kalpten giderim Allah korusun ya

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt