Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hazal Filiz Küçükköse'den şaşırtan itiraf: Direniyorum!

Hazal Filiz Küçükköse'den şaşırtan itiraf: Direniyorum!
0
46

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
hazal_filiz_kucukkoseden_sasirtan_itiraf_direniyorum_1639560739_5655.jpg

Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, gazetecilere samimi açıklamalarda bulundu.

"Kara Sevda" dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, evvelki gün Nişantaşı'nda tarz danışmanıyla alışveriş yaparken kameralara yakalandı. Gazetecilerin sorularını karşılıksız bırakmayan ünlü oyuncu, uzun vakittir bir projede rol almadığı hatırlatılınca "Projelerle ilgili aslında son bir yıldır dayanıyorum. Tıpkı usulde karakterler geliyor. Öbür şeyler oynamak için direniyorum. Direncimin kırılmasına az kaldı. Her türlü karakteri oynarım ancak bir karakterde çok âlâ oynadığınız vakit üstünüze yapışıyor. Yapımcılarda o karakterdeki gücü insanları etkileme gücünü gördüğü için biraz daha önyargılı bakıyorlar. Aslında birazda bundan muzdaribim. Pandemiden sonra gelen bütün teklifler daima bu çizgide geldi." biçiminde konuştu.

Aksiyon stili bir projede rol almak istediğini belirten Küçükköse, "Vurdulu, kırdılı olsun. Biraz casus işi olsun, hudutları biraz zorlasın. İçinde aksiyonun olduğun bir proje olsun. Adrenalini seviyorum." formunda şaşırtan açıklamalarda bulundu.

858,500Konular
982,392Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt