Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hazal Kaya Adını Feriha Koydum

Hazal Kaya Adını Feriha Koydum
0
88

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hazal Kaya Adını Feriha Koydum vahide gördüm diziden ayrılıyor mu vahide gördüm diziden ayrıldı mı ayrıldımı ayrılacak mı hazal kaya ayrılacak adını feriha koydum, dizisi, fehiriha, hazal kaya, diziden ayrılıyor mu, ne zaman, neden hakkında bilgileri buradan bulabilirsiniz im bir rivayet duydum doğrumu diye araştırmak istedim ve bu haberi buldum Sizlerle paylaşmak istedim Hazal Kaya Adını Feriha Koydum dizisinden ayrılacak mı? 1549265122 1549265122 hazalkayaadiniferihakoydum5c57e8e6a735ahazalkayaadiniferihakoydum5c57e8e6a735ahazalkayaadiniferihakoydum5c57e8e6a735a Feriha Koydum’un yıldızı Hazal Kaya, ünlü oyuncu koçu Barbara Poitier’in atölye çalışmasına katılmak için dizinin yapımcısı Fatih Aksoy’dan müsade istedi İleride kariyerine katkı sağlayacağını düşündüğü için Barbara Poitier'in derslerine yeralma isteyen Hazal Kaya, başrolünde oynadığı dizinin yapımcısı Fatih Aksoy izin vermeyince iki arada bir derede kaldı ÜNLÜLER KAYIT YAPTIRDIAdını Feriha Koydum'da müsade krizi! Amerikalı meşhur oyuncu koçu Barbara Poltier, Bilgi Üniversitesi'nde 'Bilgi Eğitim Performing Art' başlığı aşağıda düzenlenecek 1 haftalık atölye çalışması için geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geldi Poitier'in dersleri için Azra Akın, Burcu Esmersoy, Kıvanç Kasabalı gibi ünlü oyuncularla birlikte Adını Feriha Koydum dizisinin yıldızı Hazal Kaya da tescil yaptırdı DERSLER İŞLERİ AKSATIRHazal Kaya'nın annesi Ayşegül Kaya, kızının Barbara Poltier'in atölye çalışmasına katılabilmesi için dizinin yapımcısı Fatih Aksoy'dan bir hafta müsade istedi Aksoy, bir haftalık iznin çekimleri aksatacağını belirterek genç oyuncuya izin vermedi İkili aralarında meydana çıkan tartışmanın sonunda Aksoy, Ayşegül Kaya'ya 'Kızını da al git' dedi Hazal Kaya, atölye çalışmasına katılırsa 'Adını Feriha Koydum'dan kovulacak! ​  

858,497Konular
982,114Mesajlar
30,072Kullanıcılar
rzgrmsaSon üye
Üst Alt