Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hazal Kaya aşk İddialarına Yanıt Verdi!

Hazal Kaya aşk İddialarına Yanıt Verdi!
0
41

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hazal Kaya aşk İddialarına Yanıt Verdi! hazal kaya, hazal kaya haberleri, hazal kaya sevgilisi Sevgili melekler, oyuncu Hazal Kaya geçtiğimiz gün magazinci Kenan Erçetingöz'ün programına konuk oldu Kendisiyle ilgili yalan yanlış olarakçıkan haberler yüzünden zaman zaman oyunculuğu bırakmayı bile düşündüğünü söyleyen Kaya, aşk iddialarına da yanıt verdi 22915 22915 hazalkayaaskiddialarinayanitverdi5c4ddbd9e963dhazalkayaaskiddialarinayanitverdi5c4ddbd9e963d 468 640 hazalkayakenanercetingozjpg22915 Hazal Kaya aşk İddialarına Yanıt Verdi! hazalkayakenanercetingozjpg22915 Hazal Kaya aşk İddialarına Yanıt Verdi! Hazal Kaya, oynadığı dizilerin gençler üstünde fena etki bırakmaması için seçici davranadığını açıkladı Kaya, Makedonya'daki Son Yaz çekimler benim için fazla önemliydi Dizi yayından kaldırılınca oturup ağlamadım, orada geçen 2 ay benim hayatımın en önemli iki ay 4 bölümde kaldırılmış mı, benim için önemli değil orada yaşadıklarım manâlı benim içindedi Hazal Kaya, Can Bonomo ve Çağatay Ulusoy ile aşk iddiaları dürüst değildedi Genişletmek için tıkla  

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,933Kullanıcılar
Üst Alt