Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hazal Kaya ’nın yeni dizisi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Hazal Kaya Adını Feriha Koydum dizisinde yakaladığı büyük başarıyı Son Yaz Balkanlar ’da yakalayamış ve dizi erken final yapınca ortalıklardan kaybolmuştu

Gold Film ’in yeni sezonda oysa gösterişli dizilerinden “Son Aşkın oyuncu kadrosunda adı geçen Hazal Kaya, Nebahat Çehre ve Aslıhan Gürbüz ile başrolleri paylaşacak gibi görünüyor Dizinin yapımcıları az önce belirlenmiş birşey olmadığını görüşmelerin sürdüğünü söylüyor ancak Hazal Kaya hayranları meydana çıkan bu haberle çoktan diziyi sabırsızlıkla bekliyor *

Similar threads

Hazal Kaya'nın Yeni Dizisi Son Aşk Hazal Kaya yepyeni bir dizi çalışmasıyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyorAdını Feriha koydum dizisindne ani ayrılışıyla herkesi çok üzen Hazal Kaya son olarak Son Yaz Balkanlar dizisini çekmişti ama dizinin başarısız olması ve yayından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Hazal Kaya ’nın Yeni Dizisi Ne Vakit Başlıyor Güzel oyuncu Hazal Kaya hayranlarını sevindirecek bir haberimiz var Sevilen ve dizileri beğeniyle izlenen genç oyuncunun başrollünde yer aldığı dizi AŞK başlıyor Hazal Kaya ’nın yepyeni dizisi Kanal D ekranlarında pazartesi akşamı başlıyorGenç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Son Aşk Dizi Oyuncu Kadrosu Kanal D ekranlarında fazla yakında yepyeni bir dizi başlayacakSon Aşk dizisinin başrol oyuncuları arasında Hazal Kaya Hakan Kurtaş Nebahat Çehre Ve Aslıhan Gürbüz yer alıyor Kanal D Gold film imzalı Son Aşk oyuncu kadrosu aşağıdaki gibidirHazal Kaya'nın son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Hazal Kaya'nın Yeni Dizisi Aşk Ne Süre Başlayacak Sevilen oyuncu Hazal Kaya uzun süre televiyon ekranlarından uzakta kalmıştıGenç oyuncunun hayranlarına nihayet güzel haber verebileceğiz Yepyeni bir diziyle ekran karşısına geçmeye hazırlanan Hazal Kaya yeni dizisiyle oldukça iddalı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Hazal Kayanın Yeni Dizisi Emin Oldu Adını Feriha koydum dizisinden bir anda ayrılan ve dizinin tadını damağımızda bırakan güzle oyuncu Hazal Kaya'nın yeni dizisi belirlenmiş olduAdını Feriha Koydum dizisinden sonra çektiği dizi tutlmayan ve yayından kaldırılan Hazal Kaya bu yepyeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt