Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hazal Kaya'dan Ayrılık Açıklaması !

Hazal Kaya'dan Ayrılık Açıklaması !
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hazal Kaya'dan Ayrılık Açıklaması ! hazal kaya haberleri hazal kaya diziden ayrıldı Sevgili melekler, heyecanlı bir sezon finaliyle tatile giren Adını Feriha Koydum dizisinde Hazal Kaya bildiğiniz gibi diziden ayrıldı Yerine Merve Sarı 'nın geçeceği haberleri dolaşırken, Hazal Kaya bir paylaşım sitesine ayrılış sebebiyle ilgili bir açıklama yaptı İşte Hazal Kaya haberleri, işte o izah etme 1548636029 1548636029 hazalkayadanayrilikaciklamasi5c4e4f80d3dbdhazalkayadanayrilikaciklamasi5c4e4f80d3dbd hazalkayadanayrilikaciklamasi5c4e4f80d3dbd Dizi ile ilgili tartışmaları yurt dışarıda olduğum için takip edemiyorum Duruma tarafsızlık getirmek istedim Ben dizinin 65 bölümde biteceğini zannediyordum 2 birim uzayacağını öğrendiğimde planlarımı iki hafta erteleyerek devam ettim Diziden ayrılmadım Hatta 3 sezona devam edileceğini ben de sizlerle birlikte basından öğrendim Önümüzdeki sezon olmayışımın paraya dayandırılması da beni doğrusu çok üzdü Feriha rolünü bana itimat eden sayın Fatih Aksoy'a fazla teşekür ederim İki sezon aile gibi olduğumuz sahane ekibimize her şey için ölümsüz teşekür ederim Adını Feriha Koydum'un her zaman özel bir izleyici kitlesi oldu Bana göstermiş olduğunuz ilgi, sevgi ve müthiş desteğe minnettarım Bu desteğe defalarca ihtiyacım olacak Adını Feriha Koydum'a ve Çağatay'a 3sezonda başarılar dilerim Sevgi ve saygılarımla  

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt