Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hazal Kaya'dan şaşırtan itiraf: Bana benzesin diye...

Hazal Kaya'dan şaşırtan itiraf: Bana benzesin diye...
0
42

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
hazal_kayadan_sasirtan_itiraf_direniyorum_1642489787_6161.jpg

Ünlü oyuncu Hazal Kaya geçtiğimiz günlerde yaptığı samimi açıklamalarla tekrar gündeme geldi.

Kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya yeni projesiyle son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Uzun süren birlikteliklerini 2019 yılında evlilikle taçlandıran Hazal Kaya ve Ali Atay çifti aynı yıl oğulları Fikret'i kucağına almıştı.

zr4pe_1642490347_1347.jpg

Sosyal medyayı sık kullanan Hazal Kaya, geçtiğimiz gün samimi bir itirafta bulundu.

Ünlü oyuncu, oğlu Fikret Ali'nin kendisine benzemesi için yaptıklarını anlattı.

"BANA BENZESİN DİYE…"

rxd2X_1642490353_417.jpg

Hazal Kaya: "Doğum öncesi bebeğim bana benzesin diye ilk tekmelerinde kendi fotoğrafımı alıp baktığımı hatırlıyorum. Buna rağmen Fikret Ali babasının aynısı. Babası gibi yakışıklı olduğu için mutluyum." dedi.

Similar threads

Ünlü oyuncu Hazal Kaya geçtiğimiz günlerde yaptığı samimi açıklamalarla tekrar gündeme geldi. Kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya yeni projesiyle son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Uzun süren birlikteliklerini 2019 yılında evlilikle taçlandıran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Ali Atay-Hazal Kaya ikinci çocuklarını beklediği haberi gündeme bomba üzere düştü. 45 yaşındaki Ali Atay ve 31 yaşındaki Hazal Kaya'nın ikinci defa anne- baba olacağı fikri sevenlerini şimdiden heyecanlandırdı. 2019 yılında hayatlarını birleştiren ve Fikret Ali isminde çocukları olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Ünlü oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz gün alışveriş merkezinde görüntülendi. Yalnız takılan oyuncu, oğlu ile alakalı açıklama yaptı. Geçtiğimiz gün ünlü oyuncu Hazal Kaya, bir alışveriş merkezinde yalnız görüntülendi. Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali ile birlikte oynaması için çok ziyade reklam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Ünlü oyuncu Hazal Kaya, hamilelik devrinde aldığı ziyade kilolar hakkında konuştu. Oyuncu Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali'ye tevellüt yaptıktan sonra gündeme gelen hamilelik kiloları hakkında konuştu. Kaya, yaşadığı periyodun çok kişisel olduğunu belirterek, bu bahsin üzerine gidilmesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Ali Atay-Hazal Kaya ikinci çocuklarını beklediği haberi gündeme bomba üzere düşmüştü. 45 yaşındaki Ali Atay ve 31 yaşındaki Hazal Kaya'nın ikinci defa anne - baba olacağı fikri sevenlerini heyecanlandırmıştı. Hazal Kaya o savlara netlik getirdi. 2019 yılında hayatlarını birleştiren ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt