Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen rap müzik itirafı

Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen rap müzik itirafı
0
217

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
hazal_kayadan_yillar_sonra_gelen_rap_muzik_itirafi_1614524350_6622.JPG

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, müzikçi Zeynep Bastık'ın sunduğu müzik programına konuk oldu. Kaya burada rap müzik hayranlığıyla ilgili birinci sefer bir itirafta bulundu.

Genco, Aşk-ı Memnu ve İsmini Feriha Koydum üzere ses getiren birçok projede rol alan oyuncu Hazal Kaya, Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen platformunda yayımlanan Zeynep Bastık ve Konukları isimli müzik programına konuk oldu. Kaya burada, büyük bir rap müzik dinleyicisi olduğunu şu sözlerle itiraf etti:

'Gençliğimde metalciydim. Bir yandan da daima rap dinlerdim ancak söylemekten utanırdım. Eminem'in bütün müziklerini hala ezbere biliyorum. Mecnun üzere rap dinliyordum. Allah'tan rap müziği bir yere geldi. Artık hip-hop kültürü bilinir hal geldi. Sokakta pantolonu düşen 3-5 adamın ağzında gevelediği bir şey değil de bir kültür olduğunu herkes öğrenince rahat ettik.'

858,509Konular
980,833Mesajlar
30,685Kullanıcılar
CaniSon üye
Üst Alt