Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hazal Kaya'nın Hindistan'da yayınlanan diziler ile 71 milyon mutluluğu!

Hazal Kaya'nın Hindistan'da yayınlanan diziler ile 71 milyon mutluluğu!

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
hazal_kayanin_hindistanda_yayinlanan_diziler_ile_71_milyon_mutlulugu_1598509184_667.jpg

Ekranların çok sevilen oyuncusu Hazal Kaya daha önce yayınlanan ve izlenme rekorları kıran dizilerinden Adını Feriha Koydum ve Bizim Hikaye dizileri Hindistan'da 71 milyon ile zirveye oturdu.

Bu dönemde de sinemada rol almaya hazırlanan oyuncu Hazal Kaya'nın rol aldığı 'Adını Feriha Koydum' ve 'Bizim Hikaye' dizileri, ülkenin ücretli dijital platformu MX Player’da en üst sıraya yerleşerek  zirveye oturdu.

NZwlk_1598509091_1465.JPG

Hindistan'da özellikle 'Bizim Hikaye' dizisi, 350 milyon abonesi olan dijital platformda 71 milyon kişi tarafından izlenerek rekor kırdı. Kaya bu başarı karşısında şaşkınlığını sosyal medya hesabından paylaşım yaparak dile getirdi. Dizinin afişini paylaşan oyuncu, Hindistanlı fanlarına teşekkür etmeyi unutmadı.

Similar threads

Ekranların çok sevilen oyuncusu Hazal Kaya Elle dergisinin yeni sayısına konuştu. Kaya verdiği röportajda boyu ve kilosuyla ilgili yapılan yaralayıcı yorumlardan bahsederek oldukça dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu Hazal Kaya Elle dergisine verdiği röportajda bazı açıklamalarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Ekranların çok sevilen oyuncusu Hazal Kaya oğlu Fikret'i kucağına aldıktan sonra ekranlara bir süre ara vermişti. Şimdilerde Benden ne olur filmiyle ekranlara gelmeye hazırlanan Kaya filmde olan partnere Onur Tuna ile arasında olan boy farkı hakkında ilk kez konuştu. HABERE AİT VİDEO İÇİN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Yakın zamanda anne olan oyuncu Hazal Kaya, Aşk-ı Memnu'nun ardından rol aldığı Adını Feriha Koydum dizisi için itiraflarda bulundu. Oyuncu Hazal Kaya, ilk başrolü de olan Adını Feriha Koydum dizisi hakkında konuştu. Projenin kendisine ilk sunulduğu zamanda tereddütleri olduğunu belirten Kaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
İşte Feriha'nın (Hazal Kaya'nın) Yeni Dizisi Kesin Oldu Hazal Kaya Haberleri Hazal Kaya Yeni Dizisi Önce Genco dizisinde adını duyuran Hazal Kaya gerisinde Aşkı Memnu ile patlama yaptıDaha sonrada Adını Feriha Koydum ile seyircilerin kalbini feth ettiŞimdide yeni dizi için anlaştıAcaba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Maral Dizisi Hazal Kaya Kimdir ? Hazal Kaya'nın Son İmajı Maral: En Güzel Hikayem dizisi ile TV8 ekranlarında irtifa göstermeye başlayan Hazal Kaya ilk başrolünü 20072008 yıllarında yayınlanmış Genco dizisinde oynadı Kendini bu dizide kanıtlayan güzel oyuncu Hazal Kaya'ın ana yıldızı 2008...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,515Konular
981,029Mesajlar
30,833Kullanıcılar
uıkulSon üye
Üst Alt