Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hazine'de Devir Teslim: Yeni Bakan Faiz Konusunda Hangi Mesajı Verdi?

Hazine'de Devir Teslim: Yeni Bakan Faiz Konusunda Hangi Mesajı Verdi?

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
s-f76e6c0334f2ef463ce47f6079956ec336ea4a08.jpg

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan görevini Nureddin Nebati'ye törenle devretti. Yeni bakan ayağının tozuyla faiz açıklaması yaptı: 'Önceliğimiz yüksek faiz değil'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görevi Lütfi Elvan'dan devraldı. Düzenlenen törende konuşan Elvan, 'Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Ekip ruhundan asla vazgeçmedik. Ülkemizin yarınları için gecemizi gündüzümüze kattık. Çok güçlü bir kamu maliyesini bakanımıza bırakıyorum. Tüm ekibime çok teşekkür etmek istiyorum. Bakanlar gelip geçici önemli olan devletin devamlılığıdır' dedi.

Elvan'ın ardından söz alan yeni bakan Nureddin Nebati ise 'Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği politikalar çerçevesinde adımların atıldığı, bunların uygulanmasında her türlü özverinin ortaya konulduğu süreci yaşayacağız.' dedi.

Nebati açıklamasının devamında, 'Önceliğimiz yüksek faiz değil. Doğru olacağız, şeffaf olacağız' diye konuştu.

???? Elvan ve Nebati'nin açıklamalarının tamamı

Ne olmuştu?

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın istifasının ardından yerine Nureddin nebati atanmıştı. 

Eski bakan ve Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'a yakınlığıyla bilinen ureddin Nebati çift maaşlı çıkmıştı. Nebati'nin Türk Telekom yönetim kurulunda olduğu ve bakanlıkla birlikte iki yerden toplam 65 bin 849 TL maaş alacağı belirtilmişti.

Nebati, geçen yıllarda Türkiye’nin gündemine, FETÖ lideri Fethullah Gülen’le birlikte çekilen fotoğrafla da gelmişti.

858,497Konular
981,909Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt