Hazır Msjlar facebook Hazırlanmış Msjlar Seni benden artı seven bulursan;ben seni unutmaya raz?y?m Seni sevdi?imi bir kalbim biliyor o da dilsiz A?k lüks bir lokantada yenilen en pahal? kaz?kt?r Her gölgeyi sevemezsin,binlerce gölgenin aras?ndan seninkine benzeyene rastlad???nda hissetti?in duygudur a?ktan?mlayamazs?n Seven Unutmaz Unutmu?sa Sevmemi?tirSevipte Unutmu?sa, Sevmesini Bilmemi?tir ELVEDA BU SON SÖZÜMDÜR SANA MERAK ETME DÖNMEYECE??M ASLA AKLIMDA SEN VE BEN SEN?N ADINI SÖYLERKEN BO?LU?A ??TE BEN?M ?LK ADIMIMDIR SONSUZLU?A Dünyada iki kör tan?yorum biri beni göremeyen sen di?eride senden ba?adale?n? göremeyen ben! Gözlerinin dald??? noktada ben var?mçünkü o lahza ben seni dü?ünüyor olucam Bir insan?n ideallari olmal?;ebediyet gibi , bir insan?n özlemleri olmal?;umutla açan çiçekler gibi,bir insan?n ''B?R?S?'' olmal?;belkide ''BEN''deki ''SEN''gibi Sevmek ellerini tuttugumda dertlerimi unutmaksa dizlerine yatt???mda mutluluk duymaksa,seninle ölümü göze almaksa o zaman seni seviyorum HAYATIM
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.