Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hazır Yaşpasta

Hazır Yaşpasta

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hazır Yaşpasta Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet hazır kek tabanı
*1 paket pasta krema
*1 paket kremşanti
*Damla çikolata
*3 adet muz
*Süt
*Hindistan cevizi
*Dilediğiniz süsleme malzemesi

Hazır Yaşpasta Tarifi Yapılışı Merhabalar şimdi yazacağım tarif den “herşey hazır emek yok yorumu yapabilirsiniz
Ben bu pastayı kızım Kuran’a geçti diye yaptım fazla zamanım yok diye pandispanya keki bile hazır kullandım geriye kalan malzeme zaten evde vardı
Burada da böyle pratik pasta yapmak isteyen olursa fikir olsun diye paylaşıyorum?

1
*Öncelikle krem şantisini ve pasta kremasını üzerindeki tarife göre çırpıp dolaba atıyoruz
*15 20 dk kremayı dinlendirdikten sonra keki 1 bardak sütle ıslatıp araya krema yayıp dilimlenmiş muz ve damla çikolatayı diziyoruz
*Diğer kek tabanını da koyup aynı işlemi uyguluyoruz
*Ben (ben pasta kesince görünümü için 1 sıra sade 1 sıra kakaolu kek koydum
*En üst katıda ekleyip yine sütle ıslatıp pastanın tamamını kremşanti ile kaplıyoruz
*Daha şık ve pürüzsüz görünüm için her tarafına Hindistan cevizi serpiştiriyoruz
*Sıkma torba ile pastanın kenarlarına süsler yapıyoruz ben yine evde olan yenilebilir inci şekerle süsleme yaptım, hatta tesbih bile yaptım bu şekerle ?
*Çikolata sosu ile de dilediğiniz yazıyı yazıp sonlandırıyoruz
*Süsleme tamamen size kalmış
*Bu arada herkes hem görüntüsüne hem tarifine* bayıldı

858,496Konular
982,163Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt