Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hazır Yufkadan Patatesli Gül Böreği

Hazır Yufkadan Patatesli Gül Böreği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hazır Yufkadan Patatesli Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler

*4 adet yufka

İç harç malzemeleri;

*56 tane patates
*Sıvı yağ
*1 soğan
*Biraz salça

Arasına;

*Yoğurt ve sıvı yağ

Üzerine;

*1 tane yumurta
*Çörek otu (ben çörek otu kullandım siz susamda serpebilirsiniz ya da hiç bir şey koymadan da yapabilirsiniz)

Hazır Yufkadan Patatesli Gül Böreği Tarifi Yapılışı Ben bu tariften 20 tane elde ettim

Önce patateslerimizi haşlayıp çatal yardımıyla eziyoruz Ardından salça ile kavurduğumuz soğanla karıştırıyoruz Sonra yufkamızdan 56 parmak kalınlığında şeritler kesip yoğurt ve yağ karışımını sürdükten sonra içine harcımızı koyuyoruz ve sarıyoruz Sonra da gül şekli verip tepsimize diziyoruz ve üzerine yumurta sürüp çörek otu serptikten sonra fırına atıyoruz
Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun

Similar threads

Kolay Patatesli Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler *5 adet yufka *56 adet patates *1 adet soğan *Sıvı yağ *Tuz *Karabiber İci için sıvı harcı: *Sıvı yağ *Su Üzeri için; *Yumurta sarısı *Çörek otu Kolay Patatesli Gül Böreği Tarifi Yapılışı Öncelikle patatesleri haşlıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Gül Böreği (Yufkadan) Tarifi İçin Malzemeler *3 adet hazır yufka Arasına sürmek için; *1 adet yumurta *1 buçuk çay bardağı süt *1 çay bardağı sıvı yağ İç harcı: *1 kase beyaz peynir *56 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar *1 tutam maydanoz *1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber *Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Patatesli Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler *1 paket yufka *56 adet patates *1 paket kabartma tozu *Yarım çay bardağı sıvı yağ *2 adet yumurta *Süt *Çörek otu Patatesli Gül Böreği Tarifi Yapılışı İlk önce patatesler haşlanır Böreğin sosu hazırlanır Yufkanın adedine göre göz kararı bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Patatesli (Unlu) Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler *6 tane yufka İçi için: *1, 5 kilo patates *3 tane orta boy kuru soğan *Yarım çay bardağı sıvı yağ *1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber *1 çay kaşığı kırmızı toz biber ve isteğe bağlı *1 çay kaşığı karabiber ve yeterince tuz Sosu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Patatesli Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler *5 adet yufka *1 su bardağı süt *Yarım su bardağı yoğurt *Yarım su bardağı sıvı yağ *1 yumurta İç harcı için; *45 adet haşlanmış patates *1 büyük boy kuru soğan *1 çorba kaşığı domates salçası *Yarım çay bardağı sıvı yağ *Tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,498Konular
982,060Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt