Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Haziran Ortasında: Ankara Valisi Şahin Eğitime Ara Verildiğini Duyurdu!

Haziran Ortasında: Ankara Valisi Şahin Eğitime Ara Verildiğini Duyurdu!
0
103

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

Ankara Valisi Vasip Şahin, Başkent'te tesirini sürdürecek olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime pazartesi günü orta verildiğini duyurdu... 

Vali Şahin Twitter'da yaptığı açıklamada eğitime pazartesi günü orta verildiğini duyurdu.

Açıklamada  'İlimiz genelindeki tüm birinci ve orta dereceli okullarda eğitim-öğretime Pazartesi günü bir gün müddetle orta verilmiştir.' tabirleri kullanıldı...

Şahin'in kelam konusu paylaşımı şöyle ????

Similar threads

Birçok kenti tesiri altına alan ağır kar yağışı nedeniyle kimi vilayetlerde yarın eğitime orta verildiği açıklandı.  Buna nazaran Rize, Ordu, Trabzon, Ağrı, Diyarbakır'ın Çınar ilçesi, Gaziantep, Bitlis, Hatay'ın Yayladağı ilçesi ve Adıyaman'da kimi bölgelerde yarın okullar tatil ilan edildi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Bazı vilayet ve ilçelerde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitim öğretime orta verildi. Kars Valiliğinden yapılan açıklamada, kent genelinde devam eden kardan ötürü tüm okulların tatil edildiği, kamu kurumlarında misyonlu engelli ve gebe çalışanın de idari müsaadeli sayılacağı bildirildi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Yarın başlaması planlanan yüz yüze eğitim, ağır kar yağışı nedeniyle Kocaeli, Tekirdağ, Bolu, Düzce, Yalova ile Bursa'da 2 gün, Edirne, Kastamonu, Kütahya, Sinop, Karabük, Bartın ve Balıkesir'de 1 gün ertelendi. Tekirdağ'da ağır kar, buzlanma ve ulaşımda oluşması mümkün riskler nedeniyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
İstanbul'un ardından Kocaeli, Sakarya, Bursa ve Yalova'da da lodos nedeniyle yüz yüze eğitime bir gün ara verildi. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personel de izinli sayılacak. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, olumsuz hava koşulları ve lodos nedeniyle eğitim öğretime bir gün ara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Türkiye’de soğuk havaya teslim olmuş durumda. Yurdun dört bir yanında yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Valiliklerden yapılan açıklamada birçok ilde okullar tatil oldu. İlkokul, ortaokul ve lisede okuyan öğrenciler okulların kapalı olup olmadığını araştırıyor. İllerde uygulanan kar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,509Konular
980,820Mesajlar
30,680Kullanıcılar
egethemoonSon üye
Üst Alt