Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haziran Zamla Başladı: Doğal Gaz Fiyatında Yüzde 30 Artış!

Haziran Zamla Başladı: Doğal Gaz Fiyatında Yüzde 30 Artış!
0
26

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
s-930d239ffd2133ce0b0468e6ad1279f34423be52.jpg

Haziran birinci gününe artırımla başladık. Akaryakıtın akabinde doğal gaza da artırım geldi. Konutlardaki kullanımda yüzde 30, sanayi kullanımında ise ünite başına yüzde 10 artış oldu. 

Boru Sınırları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) internet sitesinde, haziran ayına ait tarife tablosuna nazaran, konut tüketicileri için gaz dağıtım şirketlerine haziranda uygulanacak satış fiyatı, bin metreküp doğalgaz için 3 bin 264 lira, sanayi abonelerinin tarifesi de bin metreküp doğalgaz için 10 bin 416 lira oldu.

Elektrik üretim hedefli tarifede bin metreküp doğalgazın fiyatı ise 12 bin 500 lira olarak belirlendi.

Similar threads

BOTAŞ internet sitesinde Ekim ayına ilişkin doğalgaz satış tarifesini yayımladı. Tarifeye göre konut aboneleri için gaz dağıtım şirketlerine uygulanan tarife değişmezken, sanayi aboneleri ve elektrik üretim santralleri tarifesine yüzde 15 zam geldi. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Doğalgazda eylül ayı için mesken tarifesi sabit kalırken, sanayi ve elektrik üretim amaçlı tarifeye yüzde 15 zam yapıldı. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) internet sitesinde eylül ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. Buna göre, BOTAŞ'ın konut tüketicileri için gaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Doğalgazda, mart ayında mesken ve sanayi aboneleri için geçerli tarife sabit kaldı, elektrik üretim gayeli tarifeye yüzde 18,3 artırım yapıldı. Boru Çizgileri ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ) internet sitesinde mart ayına ait tarife tablosu yayımlandı. Buna nazaran, BOTAŞ'ın konut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Doğalgaza kasım ayında yüzde 49 zam geldi. Zam, sanayi ve elektrik üretim amaçlı tarifeye yapılırken bu ay da mesken tarifesi sabit kaldı. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ’nin (BOTAŞ) internet sitesinde kasım ayına ilişkin tarife tablosu yayımlandı. BOTAŞ’ın konut tüketicileri için gaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Sanayi ve elektrik üretim amaçlı doğal gaz tarifesine yüzde 15 zam yapılmasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tepki geldi. Bir sonraki adımda zammın vatandaşa yansıtılacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Saray, gözüm üzerinde; hanelere ne elektrik ne de doğalgaz zammını aklından bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,328Kullanıcılar
rescore11Son üye
Üst Alt