Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hazırcevap Ünlüler

Hazırcevap Ünlüler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
İngiliz lordu Atatürk'ün daveti üstüne İstanbul'a gelir İngiliz lordu şerefine bahşedilen yemekte servis yapan Türk elindeki tepsiyi devirir Cümbür Cemaat büyük bir şaşkınlık içinde kalmıştır ve Atatürk'ün ne tepki vereceği beklenirken, Atatürk ingiliz lorduna dönerek:
Halkım herşeyi beceriyor da bir tek uşaklığı beceremiyor

Alper Yüksek Dağ, Cem Yılmaz'a Senin tahtına oturacağımdiyor
Cem Yılmaz da: Dikkat et ben oradayken oturmadiyor

İsmail Dümbüllü sahnedeyken bir seyirci protesto etmek için sahneye hıyarfırlatıyor
Dümbüllü yere düşen hıyarı alıp kalabalığa dönüyor ve şöyle diyor: Beyefendi kartvizitini yollamış

Hülya Avşar: Hiç aynaya baktın mı? Sende popstar hali var mı?
Ajdar: Aynaya yok ama size bakınca kendimi basmakalıp star gibi hissediyorum

Muhabir: Müslüm bey, Hakan Içeren için arabeskin yeni peygamberi diyorlar Ne diyorsunuz?
Müslüm Gürses: Ben pek bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum

Hitabe Hacettepe Üniversitesi'nde Cem Yılmaz ile bir Hacettepeli arasında geçmektedir
Çocuk: Cem bey basında sizin hakkınızda karizmatikmiş diye söylentiler çıkıyor size göre sizin karizmanız var mı? Eğer varsa kaç cm?
Cem Yılmaz: Valla karizma insanın içinde hissettiği bir şeydir Sen içinde kaç cm hissediyorsan benim de karizmam böylece

Show tv'deki alev hattı programında Reha Muhtar Prens Charles'ın müslüman olduğu yönündeki söylentileri eleştirmektedir Konuyu diyanet işleri başkanıyla tartışmaktadır:
Efenim Prens Charles'ın müslüman olduğunu söylüyorlar Peki fakat öyle bir adamdan müslüman olur mu?
Olur ast neden olmasın?
Fakat efenim nasıl olur?
Reha Bey siz müslüman mısınız?
Bağlı müslümanım efendim
Siz namaz kılıyor musunuz?
Hayır
Oruç tutuyor musunuz?
Hayır
Alkol içiyor musunuz?
Evet
E sizden nasıl müslüman oluyorsa, ondan da en düşük sizin dek müslüman olur

Fatih Altaylı, Erman Toroğlu için: O kabzımal futboldan ne anlar fakatdeyince
Erman Toroğlu: Ben eski futbolcu ve hakemim futboldan anlarım, kabzımalım hıyardan da anlarım

Bir toplantıda bir genç Mehmet Akif'i aşağılamak için sorar:
Affedersiniz, siz baytar misiniz?
Mehmet Akif'in cevabı: Evet, bir yeriniz mi ağrıyordu

Yavuz Sultan Selim seferleri rahat tutarmış Vezirin teki de inatla soruyomuş nereye sefere gidiyorsunuz diye
Yavuz: Sen sır tutmasını bilir misin?
Vezir: Evet hünkarım, bilirim
Yavuz: Ben de

80'li yılların sonlarında, bir BeşiktaşBoluspor maçı esnasında hakem Beşiktaş'ın net 2 golünü vermez, Boluspor'a havadan bir penaltı verir Maç çığrından çıkmıştır
Beşiktaşlılar yaklaşık olarak sahayı terketmeyi düşünürler Boluspor 2 golü de atar Metin Tekin santrayı yapmaz bekler Hakem düdüğü bir daha çalar, lakin Metin hala topa dokunmaz
Hakem, Metin niçin başlamıyorsun, bak kart çıkartırımder
Metin cevap verir: Hocam sahanıza geçin de başlayalım

Kulaklarının büyüklüğü ile ünlü Galileo'ye hasımlarından biri:
Efendim, demiş Kulaklarınız, bir insan için birazcık büyük değil mi?
Galileo: Içten, demiş Benim kulaklarım bir insan için azıcık büyük ama, seninkiler bir eşek için artı ufak sayılmaz mı?

Sokrates bir gün yürürken, tek kişinin geçebileceği dek mesafe olan bir mevkiide dönemin soylularından biriyle aleyhinde karşıya gelir ve ikisi de durur
Kısa bir süre bakıştıktan sonradan:
Asilzade: Ben senin gibi pis bir zavallıya yol vermem!
Sokrates: Ben veririm

Sokrates ölüme mahkum edildiğinde, eşi:
Haksız yere öldürüyorsunuz, diye ağlamaya başlayınca Sokrates'in cevabı gecikmemiş
Sokrates: Ne yani, demiş bundan başka haklı yere mi öldürseydim?

İngiliz devlet adamı Winston Churchill, Avam kamarasında konuşurken, rakip partiden bir bayan milletvekili, Churchill'e kavgalı kızgın şöyle seslenir:
Eğer, karınız olsaydım, kahvenizin içine zehir karıştırırdım
Churchill, epeyce ağırbaşlı kadına döner ve lafı yapıştırır: Hanımefendi, eğer karım siz olsaydınız, o kahveyi içinden gelerek içerdim*

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt