Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hazırcevap Unluler

Hazırcevap Unluler
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
İngiliz lordu Ataturk'un daveti uzerine İstanbul'a gelir İngiliz lordu şerefine verilen yemekte servis yapan Turk elindeki tepsiyi devirir Herkes buyuk bir şaşkınlık icinde kalmıştır ve Ataturk'un ne tepki vereceği beklenirken, Ataturk ingiliz lorduna donerek:
Halkım herşeyi beceriyor da bir tek uşaklığı beceremiyor

Alper Alp, Cem Yılmaz'a Senin tahtına oturacağımdiyor
Cem Yılmaz da: Dikkat et ben oradayken oturmadiyor

İsmail Dumbullu sahnedeyken bir seyirci protesto etmek icin sahneye hıyarfırlatıyor
Dumbullu yere duşen hıyarı alıp kalabalığa donuyor ve şoyle diyor: Beyefendi kartvizitini yollamış

Hulya Avşar: Hic aynaya baktın mı? Sende popstar hali var mı?
Ajdar: Aynaya değil ama size bakınca kendimi bayağı star gibi hissediyorum

Muhabir: Muslum bey, Hakan Taşıyan icin arabeskin yeni peygamberi diyorlar Ne diyorsunuz?
Muslum Gurses: Ben oyle bir peygamber gonderdiğimi hatırlamıyorum

Konuşma Hacettepe Universitesi'nde Cem Yılmaz ile bir Hacettepeli arasında gecmektedir
Cocuk: Cem bey basında sizin hakkınızda karizmatikmiş diye soylentiler cıkıyor size gore sizin karizmanız var mı? Eğer varsa kac cm?
Cem Yılmaz: Valla karizma insanın icinde hissettiği bir şeydir Sen icinde kac cm hissediyorsan benim de karizmam o kadar

Show tv'deki ateş hattı programında Reha Muhtar Prens Charles'ın musluman olduğu yonundeki soylentileri eleştirmektedir Konuyu diyanet işleri başkanıyla tartışmaktadır:
Efenim Prens Charles'ın musluman olduğunu soyluyorlar Peki ama oyle bir adamdan musluman olur mu?
Olur tabi neden olmasın?
Ama efenim nasıl olur?
Reha Bey siz musluman mısınız?
Tabi muslumanım efendim
Siz namaz kılıyor musunuz?
Hayır
Oruc tutuyor musunuz?
Hayır
İcki iciyor musunuz?
Evet
E sizden nasıl musluman oluyorsa, ondan da en az sizin kadar musluman olur

Fatih Altaylı, Erman Toroğlu icin: O kabzımal futboldan ne anlar kideyince
Erman Toroğlu: Ben eski futbolcu ve hakemim futboldan anlarım, kabzımalım hıyardan da anlarım

Bir toplantıda bir genc Mehmet Akif'i kucuk duşurmek icin sorar:
Affedersiniz, siz veteriner misiniz?
Mehmet Akif'in cevabı: Evet, bir yeriniz mi ağrıyordu

Yavuz Sultan Selim seferleri gizli tutarmış Vezirin teki de inatla soruyomuş nereye sefere gidiyorsunuz diye
Yavuz: Sen sır tutmasını bilir misin?
Vezir: Evet hunkarım, bilirim
Yavuz: Ben de

80'li yılların sonlarında, bir BeşiktaşBoluspor macı sırasında hakem Beşiktaş'ın net 2 golunu vermez, Boluspor'a havadan bir penaltı verir Mac cığrından cıkmıştır
Beşiktaşlılar neredeyse sahayı terketmeyi duşunurler Boluspor 2 golu de atar Metin Tekin santrayı yapmaz bekler Hakem duduğu bir daha calar, ama Metin hala topa dokunmaz
Hakem, Metin neden başlamıyorsun, bak kart cıkartırımder
Metin cevap verir: Hocam sahanıza gecin de başlayalım

Kulaklarının buyukluğu ile unlu Galileo'ye hasımlarından biri:
Efendim, demiş Kulaklarınız, bir insan icin biraz buyuk değil mi?
Galileo: Doğru, demiş Benim kulaklarım bir insan icin biraz buyuk ama, seninkiler bir eşek icin fazla kucuk sayılmaz mı?

Sokrates bir gun yururken, tek kişinin gecebileceği kadar mesafe olan bir mevkiide donemin soylularından biriyle karşı karşıya gelir ve ikisi de durur
Kısa bir sure bakıştıktan sonra:
Soylu: Ben senin gibi pis bir zavallıya yol vermem!
Sokrates: Ben veririm

Sokrates olume mahkum edildiğinde, eşi:
Haksız yere olduruyorsunuz, diye ağlamaya başlayınca Sokrates'in cevabı gecikmemiş
Sokrates: Ne yani, demiş Bir de haklı yere mi oldurseydim?

İngiliz devlet adamı Winston Churchill, Avam kamarasında konuşurken, muhalif partiden bir kadın milletvekili, Churchill'e kızgın kızgın şoyle seslenir:
Eğer, karınız olsaydım, kahvenizin icine zehir karıştırırdım
Churchill, oldukca sakin kadına doner ve lafı yapıştırır: Hanımefendi, eğer karım siz olsaydınız, o kahveyi seve seve icerdim

858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt