iltasyazilim
FD Üye
Hazırını Aratmayan Ev Yapımı Kumpir Tarifi İçin Malzemeler
*3 adet büyük boy patates
*1 kutu hazır haşlanmış mısır
*4 5 tane küçük boy salatalık turşusu
*100 gr kadar yuvarlak kesilmiş acı biber turşusu
*100 gram rendelenmiş kaşar
*100 gram acı ezme
*Biraz tereyağ
*2 adet kırmızı biber bunlar közlenmiş olacak
*Biraz da amerikan salatası ister hazır alın ister kendiniz yapın
*Birazda siyah doğranmış zeytin
Hazırını Aratmayan Ev Yapımı Kumpir Tarifi Yapılışı Selam herkese öncelikle 3 adet patatesimizin dışını güzelce yıkayıp bıçakla bir iki yerine batırıyoruz, içi daha iyi pişsin diye bunları fırında 45 dakika pişiriyoruz Bunu bir kurdan yarımıyla pişip pişmediğini kontrol edebilirsiniz pişen patatesleri ortadan tam ayırmadan açıp içini tuz tereyağ ve kaşarla iyi karıştırıyoruz sonra diğer malzemeleri kendi zevkiniz göre koyuyorsunuz Buna isteğe bağlı istediğiniz malzemeyi koyabilirsiniz ben böyle yaptım çok mükemmel oldu isterseniz üzerine ketçap mayonezde koyabilirsiniz Şimdiden afiyetler olsun
*3 adet büyük boy patates
*1 kutu hazır haşlanmış mısır
*4 5 tane küçük boy salatalık turşusu
*100 gr kadar yuvarlak kesilmiş acı biber turşusu
*100 gram rendelenmiş kaşar
*100 gram acı ezme
*Biraz tereyağ
*2 adet kırmızı biber bunlar közlenmiş olacak
*Biraz da amerikan salatası ister hazır alın ister kendiniz yapın
*Birazda siyah doğranmış zeytin
Hazırını Aratmayan Ev Yapımı Kumpir Tarifi Yapılışı Selam herkese öncelikle 3 adet patatesimizin dışını güzelce yıkayıp bıçakla bir iki yerine batırıyoruz, içi daha iyi pişsin diye bunları fırında 45 dakika pişiriyoruz Bunu bir kurdan yarımıyla pişip pişmediğini kontrol edebilirsiniz pişen patatesleri ortadan tam ayırmadan açıp içini tuz tereyağ ve kaşarla iyi karıştırıyoruz sonra diğer malzemeleri kendi zevkiniz göre koyuyorsunuz Buna isteğe bağlı istediğiniz malzemeyi koyabilirsiniz ben böyle yaptım çok mükemmel oldu isterseniz üzerine ketçap mayonezde koyabilirsiniz Şimdiden afiyetler olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.