iltasyazilim
FD Üye
Hazırlara Taş Çıkaran Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler
*4 adet nektari veya varsa şeftali
*4 adet elma
*5 adet kayısı
*1 adet havuç
*10 adet kiraz
*510 yemek kaşığı şeker
*10 su bardağı su
*4 adet yenidünya (Malta eriği) Yoksa şart değil Ben evde ne varsa onları kullandım Siz de elinizde olan malzemelerden çocuklarınıza çok güzel sağlıklı ve katkısız meyve suları yapabilirsiniz
Hazırlara Taş Çıkaran Meyve Suyu Tarifi Yapılışı
Tüm meyveleri yıkayıp güzelce temizleyelim Çekirdeklerinden ayıralım Hepsini doğrayıp tencereye alalım Üzerine su ve şekeri ilave edip ocağa alalım Bi iki tur karıştırıp pişmeye bırakalım Meyveler yumuşayınca robottan çekelim Biraz ılıyınca süzgeçten geçirelim Kavanoz ya da şişelere alıp soğuyunca dolaba kaldıralım Bol vitaminli meyve suyumuz hazır Herkese afiyet bal şeker, sağlıklı günler olsun
*4 adet nektari veya varsa şeftali
*4 adet elma
*5 adet kayısı
*1 adet havuç
*10 adet kiraz
*510 yemek kaşığı şeker
*10 su bardağı su
*4 adet yenidünya (Malta eriği) Yoksa şart değil Ben evde ne varsa onları kullandım Siz de elinizde olan malzemelerden çocuklarınıza çok güzel sağlıklı ve katkısız meyve suları yapabilirsiniz
Hazırlara Taş Çıkaran Meyve Suyu Tarifi Yapılışı
Tüm meyveleri yıkayıp güzelce temizleyelim Çekirdeklerinden ayıralım Hepsini doğrayıp tencereye alalım Üzerine su ve şekeri ilave edip ocağa alalım Bi iki tur karıştırıp pişmeye bırakalım Meyveler yumuşayınca robottan çekelim Biraz ılıyınca süzgeçten geçirelim Kavanoz ya da şişelere alıp soğuyunca dolaba kaldıralım Bol vitaminli meyve suyumuz hazır Herkese afiyet bal şeker, sağlıklı günler olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.