Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hazmedemıyorum

Hazmedemıyorum
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Gercekten sevdıgım hatta ınanmasamda asıgım dıyebılecegım bir kız arkadasım var 3 takvim bir arkadaslıgımız var ben yalasık 4 aydır bu sekıdle hissedıyorum ve ona 12 hafta once yansıtmaya basladımO da bos degıl gibi lakin sadece hoslanıyor olabılır en fazlaYaklasık 2 ay once 25 yasında bırıyle bırlıkte olmusBırlıkte olmustan kastımı anlamıssınızdırO durumdan 1 hafta daha sonra hamıle olabırlırım dıye korkup bana soyledıgı vakit ogrendımElim ayagım bosandı ama bısey dıyemedımYardımcı oldum o durumu oyle astıAma o gunden berı aklıma geldıkce delırecek gıbı oluyorumBne nu dek severken daha bı defa bıle sarılmamısken baska bırı 25 yasındakı biriyle birlite oluyorO vakit yalnızca arkadastık ben bıseyler hıssedıyordum ve bunu bılmıyordu bısey soyleyemıyorum o yuzdenGecmıse donup duzeltemıyorum daBen 18 yasındaım kız arkadasım 17Bu yasta 25 yasındakı bırıyle bırlıkte olması ben bu değin severken bırlıkte olması yetmezmıs gıbı hala gorusuyor ,arkadasım dıyorGorusme dıyemıyorumDıyemem benım ondan delı gıbı hoslandıgımı bılıyor lakin devam edıyorRahtsız oldugumu soyledım lakin bısey hıssetmıyorum yalnızca arkadasım dıyıp gecıstırıyorKonuyu acamıyorum bıdaha kaybetmek ıstemedıgım ıcınDavranısları bana karsıda cok ıyıTum bunların dısında asırı kıskanc bırıyım daha once bu konuyla ılgılı onlarca konu actım 2 gun sozde sevgılım dıyebılecegım kısılerın bıle 5 yıl oncekı sevgılılerını kıskanıyordum2 farklı psikologdan takviye aldım ıse yaramadıArtık kafayı yemek uzereyımPsikolog bıle ıse yaramıyorsa bu durumdan nasıl cıkarım bılmıyorumAklıma acayip acayip dusunceler gelıyor hayatımı karartmaktan korkuyorumArtık yenı ınsanlarla tanısmaktan korkar oldum her tarafta basa sarıp ksıkanclıgımdan kendımı yoracagım dıyeYorumlarınızı bekliyorum tesekkurler

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt