Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hcg <2,00 çıktı adetim 11 gün gecikti

Hcg <2,00 çıktı adetim 11 gün gecikti
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hcg 2,00 çıktı adetim 11 gün gecikti Merhaba ben 9 ocakta adet oldum 14 ünde adetim bitti 22 ocakta erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile bişeyler yaşadık ben haz suyundan şüphelendim Normalde adetim baştan savma yani 27 gün ila 33 gün aralarında olurum başlıca Bugün 20 Şubat şimdiden adet olmam gerekirdi lakin olmadım Kan testi yaptırdım sonuç 2,00 çıktı hamile değilimdir dimi??  

Similar threads

beta hcg 55 gebe olabilir miyim? adetim 3 gün gecikti son ilişki üzerinden de 1516 gün geçti ben de evde test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı ertesi gün kan testi yaptırdım hcg değeri 55 göründü tereddütteyim kimyasal olabilir diye korkuyorum hayırlısı diye dua ediyorum her zaman sizce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Anal ilişki yaşayanlar bende yaşadım Adetim 6 gün gecikti hamilemiyim ? Merhaba 3 ay önce eşimle anal olarak ilişkiye girdik 2 ay baştan başa refl oldum normalde ağustosun 21 i civarı regl olmam gerekiyodu fakat 6 gün geçti hala olmadım sizce hamile olabilirmiyim veya ne olmuş olabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
adetim biter bitmez birlikte oldum Sizce hamilemiyim Ben ilişkiye girdim adetim yeni bitmişti 20 gün sonra tekrar adet olucaktim lakin olmadım 8 gün geçti hamilelik testi yaptım olumsuz çıktı sonrada adet oldum 7 gün baştan başa lakin önceki adet döneminde adet geciktirici kullanmıştım denize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Adetim gecikti test yaptım hamile miyim?? merhaba beyza bayan ben 24 eylül de adet oldum en son dün evde test yaptım tek çizgi çıktı bugün kan verdim o da olumsuz çıktı adet sancım da çok fazla var ama birincil defa böyle bi gecikmem oldu onun için fazla sıkıntılıyım ne olur yardımcı olun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Aşılama yaptırdım beta hcg değerin 2,86 çıktı hamilemiyim arkadaşlar ben 15 gün önce aşılama yaptırdım 14 gün beta hcg 286 çıktı dr 4 gün daha sonra baştan bakalım dedi neyse bi umut baştan eve döndük giderken adetim 3 gün geçti derken gece adet sancısı ile birlikte fazla az kanamam oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,736Kullanıcılar
caglayanidrsSon üye
Üst Alt