Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar elimde belli bi para var
HD 6850 ve Core 2 Quad Q8300 alabiliyorum ama acaba işlemci almayıp HD 6870 mi alsam diye düşünüyorum
Şu anki işlemcim Core 2 Duo E4500
Sizce ne yapmalıyım ?
intel core duo cpu e4500 220 ghz
2 gb ram var
Asus p5ld2~x 1333 anakart
230v psu
gt 710 asus ekran kartı aldım söle sorunlarım var pc acılınca ekran 40 50 sn gec geliyor oyunlarda fps 20 10 a dusuyor videolarda müziklerde takılıyor kasıyor pc normal degil bunun nedeni nedir
anakartmı...
merhaba, benim sorunum yeni ekran kartı aldım,sapphıre hd 2600pro vista ultimate yükledimBir saat kadar sonra bilgisayar normal çalışırken görüntü kayboluyor siyah ekran çıkıyor 23 saniye sonra görüntü geliyor ve saatin yanında görüntü kesildi buna uygun çözüm aranıyor diye uyarı çıkıyorÇözüm...
Age of Wonders 3
Age of Wonders 3, Hollandalı geliştirici Triumph Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanan 4X sıra tabanlı bir strateji görüntü oyunudur.
Age of Wonders serisindeki, sırasıyla 1999, 2002 ve 2003'te yayınlanan Age of Wonders, Age of Wonders II: The Wizard's Throne ve...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.