Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

HDD İle İlgili Bir Sorun

HDD İle İlgili Bir Sorun

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
HDD yı başka bılgısayara taktım hddyı bıcımlendımek ıstıyomusunuz dıyo Icınde dosyalar vardı onları kurtarıcaktım Eğer elle yapıcağımız bısey yoksa Verı kurtarma programı kullansak olurmu

Similar threads

HDD yı başka bılgısayara taktım hddyı bıcımlendımek ıstıyomusunuz dıyo Icınde dosyalar vardı onları kurtarıcaktım Eğer elle yapıcağımız bısey yoksa Verı kurtarma programı kullansak olurmu
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
hz muhammedin eğitimle ilgili hadisleri, peygamberimizin eğitimle ilgili sozleri, hz muhammedin eğitim ile ilgili sozleri Hz Muhammed (sav)' in Eğitim ve Oğretimle İlgili Sozleri Eğitim ve oğretim iki ayrı unsur değil, birbirine sımsıkı kenetlenmiş bir butundur Peygamberimiz eğitirken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Farkındalık nereden çıktı? Bir an durunVe ben ne yapıyorum deyinCevap veremeyeceksinizÇünkü şimdiki zamanda sorulan soruların cevabı yokturAnda kalınca insan tepkisiz ve dingindirİnsanoğlunun %98 i bir hastalık yaşamaktadır ve hiçbiri bunu fark etmezBu hastalığın adı “düşünmek tedavisi ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
858,497Konular
981,993Mesajlar
29,980Kullanıcılar
ms3Son üye
Üst Alt