Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 500 gb sata2 hdd aldım 1 aydır sorunsuz kullanıyorumfakat 23 gündür kerneldatainpage hatası ve restart sorunları yaşıyordum
Pcde 2 adet fiziksel hdd var biri 40gb(işletim sistemi) öbürü 500 gb
500 gb yi sökünce herşey yolunda makina adeta uçuyor ama 500 g yi takınca gene hatalar...
Arkadaşlar pc ye yeni sata2 hardisk aldım ve pc de önceden kullandığım IDE hardiski harici hardisk kutusuna taktım fakat hardiski bsayar görmüyor Dvd rw takılıyken bütün etrafındaki ışıkları yanan hardisk kutusunun ışığı ilk etapta yanıyor sonra sönüyor ve kutudan sesler geliyor Acaba jumper...
arkadaşlar bugün 200gb samsuns sata hdd aldım 80 gb lık samsung ide hdd ile beraber kullanmayı düşünüyodum ama gel gör ki başaramadım
jumper ayarlarıyla oynadım Hardware initiate failed,please check device(donanım başlatılamadı aleti kontrol edin) diye bir yazı çıktı
biosu karıştırdım...
80 gb samsung SP0802N hardiskimi anakartım 10 gb görüyor
İlk başta anakartım destekemiyor zannetim ama aynı hdd'den arkadaşımda da vardı onun makinasıda 10 gb görüyoryani anlıcanız anakart destekliyor fakat 10 gb görüyor
Fdisk, winxp cd vs ile formatladım ama gene aynı görünüyor
samsuungun...
Arkadaşlar kolay gelsin hepinize Benim sorunum IBM ThinkPad bir Laptop var ve açılışta şifre istiyor Üç kere şifre girme hakkı veriyor eğer üçüde yanlışsa tekrar kapatıp açmak gerekiyor uzun süredir kullanmadığım için ben şifreyi hatırlamıyorum Pili söküp yaklaşık 12 saat bekleyip tekrar taktım...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.