Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hdd sorun

hdd sorun

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
harddiske dosya kopyalamıştım daha sonra bu klasör 0 bayt göründü ve içine girmek isteyince erişim engellendi diyor birde bu dosyaları hiçbir şekilde silemiyorum silmeye çalışıncada aynı uyarıyı veriyor

Similar threads

arkadaşlar flaslarım yetmediği için harddiske direk dosyalarımı atmak istiyorumyani diğer bilgisayara benim hddmi takmak istiyorum dahiliyi yanibunu kutuyla yapacağımı söyledilerama bir sorum var simdi ben harddiski çıkarıp bilgisayara taktığım zaman dosya olan pc harddisski tanırmı eğer tanırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
win xp cd si cd romda olduğu zaman hiç sormadan kur a geçiyor hani kurmak için bi tuşa basın der ya öyle bişey sormuyor cd olmadığı zamanda boot failer disk falan deyip hata veriyor boot ayarlarını harddiske getirmeme rağmen her seferinde bu sorun var harddisk mi bozuldu acaba bios ayarlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Şöyle oldu Mekineme XP Pro Tr yüklüydü ama sürekli kilitleniyordu Bende makineme XP Pro Eng yükledim Makine nispeten biraz daha hızlıydıAma yine kilitlenme oldu Dolayısıyle Açılırken Scandisk'e girmek istedi ben sokmadım Makineyi açtıktan sonra filmleri sakladığım directoryleri biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
selam arkadaşlar günlerdir hdd ile ilgili bir sorun yaşıyorumsamsung 80gb sata hard diskim var ve sistem bu diske yüklüydü son zamanlarda bilg kendiliğinden kararmaya başladı bazen mavi ekran geliyorduwini pata hard diskimie kurdum ve dosyalarımı sata hard diskime yedekledim satadaki bazı dosya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Fotoğraf, video, doküman gibi her türlü dosyalarımız kişisel bilgisayarlarımızda saklı. Özellikle ortak kullanımlarda bu dosyaların gizliliği tehlikede oluyor. Diğer kişilerin görmesini istemediğimiz içerikleri gizlemek için ek önlemler almak gerekebiliyor. Bu noktada geliştirilen klasör ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt