Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
harddiske dosya kopyalamıştım daha sonra bu klasör 0 bayt göründü ve içine girmek isteyince erişim engellendi diyor birde bu dosyaları hiçbir şekilde silemiyorum silmeye çalışıncada aynı uyarıyı veriyor
arkadaşlar flaslarım yetmediği için harddiske direk dosyalarımı atmak istiyorumyani diğer bilgisayara benim hddmi takmak istiyorum dahiliyi yanibunu kutuyla yapacağımı söyledilerama bir sorum var simdi ben harddiski çıkarıp bilgisayara taktığım zaman dosya olan pc harddisski tanırmı eğer tanırsa...
win xp cd si cd romda olduğu zaman hiç sormadan kur a geçiyor hani kurmak için bi tuşa basın der ya öyle bişey sormuyor cd olmadığı zamanda boot failer disk falan deyip hata veriyor boot ayarlarını harddiske getirmeme rağmen her seferinde bu sorun var harddisk mi bozuldu acaba bios ayarlarında...
Şöyle oldu
Mekineme XP Pro Tr yüklüydü ama sürekli kilitleniyordu
Bende makineme XP Pro Eng yükledim
Makine nispeten biraz daha hızlıydıAma yine kilitlenme oldu
Dolayısıyle Açılırken Scandisk'e girmek istedi ben sokmadım
Makineyi açtıktan sonra filmleri sakladığım directoryleri biraz...
selam arkadaşlar günlerdir hdd ile ilgili bir sorun yaşıyorumsamsung 80gb sata hard diskim var ve sistem bu diske yüklüydü son zamanlarda bilg kendiliğinden kararmaya başladı bazen mavi ekran geliyorduwini pata hard diskimie kurdum ve dosyalarımı sata hard diskime yedekledim satadaki bazı dosya...
Fotoğraf, video, doküman gibi her türlü dosyalarımız kişisel bilgisayarlarımızda saklı. Özellikle ortak kullanımlarda bu dosyaların gizliliği tehlikede oluyor. Diğer kişilerin görmesini istemediğimiz içerikleri gizlemek için ek önlemler almak gerekebiliyor. Bu noktada geliştirilen klasör ve...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.