iltasyazilim
FD Üye
arkadaslar cafede Acronis True İmage adlı programı kurdum ana makinada yedeğini aldım ve diğer pc leri tek tek bununla yukledim çok guzel hiç bir sorun yoktu
Ama ID bir hdd kalmıştı onuda aynı yöntemle yuklemeye kalktım olan oldu
bilgisayarımı sağ tıklayıp yönetten bölümlerini sildim ve acronis ile kurmaya çalıştım olmadı bende sorun olmaz normal format atarım düzelir dedim ama yanılmışım HDD yi takıp pc yi açtığımda su hatayı alıyorum ;
Boot Failure
İnsert BOOT Diskete in A:
Pres Any Key When Ready
ne yaptımsa olmadı win98 cd si ile denedim XP cd ile denedim olmadı 98 açılış disketi taktım yine aynı hiç bişey değişmedi
SETUP ayarlarından bakıyorum floppy ve DVDRW i görüyor ama hdd gözükmüyor kaş yapalım derken göz çıkarttık yani
Ben bu hdd yi nasıl kullanılır hale getirebilirim?
Ama ID bir hdd kalmıştı onuda aynı yöntemle yuklemeye kalktım olan oldu
bilgisayarımı sağ tıklayıp yönetten bölümlerini sildim ve acronis ile kurmaya çalıştım olmadı bende sorun olmaz normal format atarım düzelir dedim ama yanılmışım HDD yi takıp pc yi açtığımda su hatayı alıyorum ;
Boot Failure
İnsert BOOT Diskete in A:
Pres Any Key When Ready
ne yaptımsa olmadı win98 cd si ile denedim XP cd ile denedim olmadı 98 açılış disketi taktım yine aynı hiç bişey değişmedi
SETUP ayarlarından bakıyorum floppy ve DVDRW i görüyor ama hdd gözükmüyor kaş yapalım derken göz çıkarttık yani
Ben bu hdd yi nasıl kullanılır hale getirebilirim?