Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

HDP'ye Saldıran Onur Gencer ile Polisin İlk Diyaloğu...

HDP'ye Saldıran Onur Gencer ile Polisin İlk Diyaloğu...
0
31

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-7366271bda9210329548388e9610ec8ccbacfd54.jpg

İzmir’de HDP Vilayet Başkanlığına saldıran ve Deniz Poyraz'ı öldüren Onur Gencer'in atağın akabinde polisle girdiği birinci diyalog kameralara yansıdı. İmajlarda katilin "Kimseye ziyan vermedim, kimseyi vurmadım, bir şahsa ateş ettim" dediği görülüyor.

Polisle girdiği birinci diyalog sırasında katilin rahat halleri da dikkatlerden kaçmadı.

Similar threads

İzmir'in Konak ilçesindeki HDP Vilayet Başkanlığı'na giren ve bir kişiyi öldüren Onur Gencer, emniyetteki sürecin akabinde adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen Gencer tutuklandı. HDP İzmir Vilayet Başkanlığı'na girip tabancayla 1 kişiyi öldüren ve iş merkezinin çatı katında polis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
İzmir'in Konak ilçesindeki HDP Vilayet Başkanlığı'na giren ve bir kişiyi öldüren Onur Gencer, emniyetteki sürecin akabinde adliyeye sevk edildi. HDP İzmir Vilayet Başkanlığı'na girip tabancayla 1 kişiyi öldüren ve iş merkezinin çatı katında polis takımlarınca gözaltına alınan Onur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
HDP İzmir vilayet binasında Deniz Poyraz’ı öldüren ve yakalandıktan sonra bir polisin “Abicim ismin ne?” dediği Onur Gencer tutuklandı. İlişkileri soru işareti yaratan saldırganın üç gün evvel HDP binasına girerek görevliye “Ben komünistim, ortanıza katılmak istiyorum. Burası çok kalabalık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,570Kullanıcılar
samsungcloudSon üye
Üst Alt