Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HeavenFire Nedir? Heaven Fire kullanımı? HeavenFire nasıl calışır
Knight oyuncularının en cok kullandığı ve en sorunsuz calışmakta olan koxpu Heavenfire'ı tanıtacağızNasıl kullanılırNasıl calışır
KnightOnline KO HeavenFire HF Kredisi Nasıl Nerden Alınır Yuklenir Kullanılır
Sitemizdeki...
HeavenFire Nedir? Heaven Fire kullanımı? HeavenFire nasıl çalışır
Knight oyuncularının en çok kullandığı ve en sorunsuz çalışmakta olan koxpu Heavenfire'ı tanıtacağızNasıl kullanılırNasıl çalışır
KnightOnline KO HeavenFire HF Kredisi Nasıl Nerden Alınır Yüklenir Kullanılır
Sitemizdeki...
x1050 ekran kartı kullanıyorum artık hiç bir oyunu oynayamıyorum VPU RECOVER hatası alıyorum oyuna girdikten 12 dk sonra ve oyun kitleniyor Lanet olsun en küçük oyunları bile oynayamıyorum vantilatörü kasanın açık olan bölümüne tutuyorum oyunda donma olmuyor ama bölede olmazki bir daha ati...
beyler şifremi deyiştirdim zaman giriş yaparken ID hatası veriyor oyuna girebilmek için birtek şifremi unuttumdan maile gelen karmakarışık bir şifre var onunla girebiliyorum tekrar deyiştiriyorum kendi yaptım şifre ile giriş yapamıyorum oyunda olmadım halde yapıyorum bunları
ve bu vesile ile...
arkadaşlar ben şimdi netten 40 tlye battlefield 3 key aldım güvenilir siteden origin den aldım indirması baya sürdü bnm pc acer aspire 5742G can you run it de çalıştırır yazıyor :
oyuna girmeye çalışıyorum ütlü türlü hataar oluyor pc y format ataacktık fatherım fabrika ayarlarına geri...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.