Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hedefleri belirlemek ve ulaşmak ve hedefler

Hedefleri belirlemek ve ulaşmak ve hedefler
0
89

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
Gayeleri belirlemek değerli.’’Gideceğiniz noktası bilmiyorsanız vardığınız noktanın ehemmiyeti yoktur’’ demiş Peter F.Drucker. Bunun içinde aklımızdan geçen fikirlerle ilgili şu sorulara karşılık vermek gerekir.

1) Ulaşmak istediğim maksatlar

2) Bu maksatlara ulaşmak istememin nedeni

3) Şayet bu maksatlara ulaşırsam hayatım şu halde değişecek

4) Şayet amaçlarıma ulaşırsam daha mutlı olacağım çünki...

Bu sorulara yanıt verip hedelerimizi belirledikten sonra 3 şeye inanmanız gerekir

1) Onlara ulaşmak mümkündür

2) Onlara ulaşabilirim

3) Onlara ulaşmayı hak ediyorum.

Bu süreçten itibaren de amaçlarınıza ulaşabilmek için NET ve BELLI BAŞLI bir tarih tespit etmek değerli.

Örneğin; Kilo vermek istiyorum tarafına 5 Ağustos’a kadar 3 kilo vermiş olacağım,bir hanem olsun istiyorum noktasına 2020 yılının Temmuz ayında kendi hanemin salonunda çayımı yudumluyor olacağım üzere. Tabi bütün bunların gerçekleşebilmesi için gerekli uğraş, hazırlık ve alt yapının oluşturabilmesi gerçekliğini de unutmamak gerekir. Vee en kıymetli faktörlerden biri de her gün ulaşmayı istediğiniz maksatlarla ilgili HAYAL KURMAK..

Unutmayın ki HER ŞEY HAYAL KURMAKLA ve SIKINTILAR YAŞANSA BİLE ASLA VAZGEÇMEMEKLE BAŞLAR.Sevgiyle Kalın....

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt