Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hediye...

Hediye...
0
248

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar benim bir arkadaşım kız arkadaşım varSevgilim değil10 martta doğum günü varOna güzel bir hediye almka istiyorumSizce ne almalıyım?Hediyeyi her gördüğünde beni hatırlasın istiyorumBütçeyi zorlarsak 50 yapabilirizSİzce ne alayım?Aklımda parfüm ve çiçek var

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Bildiğiniz üzere kız arkadaşım i doğum gününde tatile goturecektimkonu açtım, kıymetli fikirlerinizi aldım,alternatif olarak degerlendirdim Kızın doğum günü 20 ağustos ta Bana doğum günüm de kıymetli bir saat almıştı bende onu maliyeti yüksek bir konaklama yerinde 3 gun tatile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Ben orta ikinci sınıfa gidiyorum ve 7 senedir görüştüğüm bi kız var Dahası benzer sınıftayız ve iyide bir arkadaşlığımız varOna bakınca dünyanın en mutlu insanı oluyorum lakin açılamıyorumGeçen gün bi arkadaşım onu sevdiğimi duymuş ve kızın en iyi arkadaşına söylemişo da sevdiğim kıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Arkadaşlar 1 sene önce armağan edilmiş bir forma var Bir gün söz aralarında Eren diye bir sınıf arkadaşım hediye etmiştidedi Eski sevgilisinin adınında Murat olduğunu söyledi Fakat listesinde suan ekli olmayan ve 4 ay öncesine kadar ekli olan Eren'ı baska bir faceden ekleyip baktığımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
merhaba arkdaşlarım başlıkta da belirttiğim gibi, bir kız var o kızı seviyorum çok namuslu bir kız ona isimli kolye almıştım ağustos ayında kıza hediyeyi saptamak şans olmadı doğum günü hediyesi almıştım ona, armağan aldığımı biliyor fakat ne aldığımı bilmiyor sadece dediğim gibi kız çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Konunun özetini de özet vermek zorundayım çünkü aslında fazla uzun Benim 10 senelik bir arkadaşım varAynı dersanedeyiz şuan okullarımız öbür fakat Sene başında beraber oturup sohbet ediyorduk aramız da çok iyiydi ta ama ben hislerimi ona söyleyene değinOna 1 yıldan beri aşığım Msn yoluyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,496Konular
981,599Mesajlar
29,702Kullanıcılar
FUHRERSon üye
Üst Alt