Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hediyeee?

Hediyeee?
0
160

Similar threads

Sevgilim bana unutamayacağım ve fazla mutlu olacağım bir hediye aldığını söylüyor Bende ona bir hediye edinmek istiyorum lakin çok özel ve beni ona hatırlatacak, onu mutlu edecek bir şey olmasını istiyorum fakat bulamadım bişey Sizce ne alabilirim erkek arkaşıma armağan olarak lütfen takviye edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Arkadaşlar 2 yıldır bir kızı görüyorum okulda aşık oldum fakat sevgilisi falan varmı bilmiyorumOkulda müdür konusma yerine getirmek için tüm sınıfları çağardı bahçeye bizimle kızın sınıfı tabi yanlamasına durduk Tesadüfün bukadarı kızlada 2miz yanyana durduk Ben arkadaşla konusuyorum (...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Selamlama arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim eğer hatalı yerdeysem taşırsınız bi zahmet Gelelim konuma size birşey danışmak istiyorum malum 14 şubat yaklaşıyor birincil sevgililer günümüz olacak değişik bir armağan edinmek istiyorum fikirlerinizi alabilirmiyim
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
arkadaşlar kız arkadaşımın 5 gün daha sonra doğum günü var ona fazla özel ve güzel bi armağan alamk istiyorum sizce ne alabilirim ve bu hediyeyi garip bi şekkilde nasıl verebilirim?????? yardımcı olursanız fazla sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arkadaşlar benim bir kız arkadaşım vardı aralıksız ayrılıp barışıyorduk takriben 2 senelik bir ilişkimiz vardı ikimizde İstanbul'da yaşıyoruz lakin okuduğumuz şehirler diğer en son olay geçenlerde takriben 1 hafta önce tartıştık ve 23 gun konuşmadık bana 23 gün boyunca yazmayınca kızmış yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt