Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Heineken'den Akıllı İçecek Soğutucu: B.O.T. [Video]

Heineken'den Akıllı İçecek Soğutucu: B.O.T. [Video]
0
29

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
heineken-akilli-icecek-sogutucu-b-o-t-video-1624948602.jpg

Dünyanın en ünlü bira markalarından biri olan Heineken, son yıllarda üzerine en fazla yatırım yapılan teknolojilerden otonom teknolojiyi, içeceklerin her daim soğuk kalmasını sağlayan, yaz aylarının hayat kurtaran ürünü mini soğutucu ile birleştirdi ve ortaya Açık Hava Bira Taşıyıcısı (Beer Outdoor Transporter - B.O.T.) çıktı.

12 adede kadar kutu bira ya da siz ne içmek isterseniz alabilen bu Heineken yeşili 'akıllı' robot, ön tarafında bulunan yapay zeka destekli sensörler sayesinde sahibini adım adım takip ediyor. Robot Wall-E'nin daha az sevimli ve daha alkolik(!) versiyonu gibi görünen akıllı robot, hemen aşağıdaki tanıtım videosunda da görebileceğiniz gibi sahibini yalnızca kendini riske atmayacağı duruma kadar takip ediyor.

823dfd602a61a35a2502296d99a8caa5cc87fbd2.jpeg

Heineken B.O.T., sınırlı üretim bir ürün ve direkt olarak belli bir fiyat etiketi karşılığında satın alamıyorsunuz. Heineken, bu yürüyen içecek soğutucuyu alabilmeniz için ne yapmanız gerektiğini heinekenbot.com web sitesi üzerinden açıklıyor.

858,522Konular
981,256Mesajlar
31,107Kullanıcılar
EnesGNGSon üye
Üst Alt