Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Helal olsun amcaya:))

Helal olsun amcaya:))

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ihtiyar bir adam emekli olduktan sonra bir lisenin yanında minik bir ev satın aldı
Emekliliğinin birkaç haftasını rahatlık içinde geçirdi fakat ders yılı başlayınca huzuru kaçtı
Öğrenciler dersten çıkar çıkmaz yollarının üzerindeki çöp bidonlarını tekmeliyorlar,amaçsız sesler çıkarıp bağırıp çağırıyorlar,dayanılmaz gürültüler yapıyorlardı
Yaşlı adam dayanamayınca bu işe bir son verebilmek için kurnazca bir çözüm buldu

Ertesi gün öğrenciler okuldan çıkıp tekrar dayanılmaz gürültüler yaparak evinin önünden geçerken yaşlı adam dışarı çıktı,onlara bir öneride bulundu:Siz hepiniz çok tatlı çocuklarsınızÇok da eğleniyorsunuzSizden bu neşenizi sürdürmenizi istiyorumBende sizin yaşlarınızdayken aynı şeyleri yapıyordum Sizler bana gençliğimi hatırlatıyorsunuzEğer her gün buradan geçer ve gürültü yaparsanız size her gün bir lira veririmKabul mü?

Bu teklif çocukların çok hoşuna gittiHer gün keza eğleniyorlar hem de para kazanıyorlardı
Bu şart 1 hafta sürdüIhtiyar adam tekrar çocukları durdurdu ve:Çocuklar hayat pahalılığı beni de etkilediBugünden daha sonra size ama 50 kuruş verebileceğimdediBeni anlayışla karşılayacağınızı umarım
Bu durumdan böylece hoşlanmamalarına karşın çocuklar yaşlı adama kavrayış gösterdiler ve 50 kuruşu kabul ettiler

Aradan birkaç gün geçtikten daha sonra ihtiyar adam bir gün çocukları yeniden durdurdu ve:
“Bakın bizim emekli paramızı gününde ödemiyorlarDurumum azıcık sıkışıkÜzülerek söylüyorum lakin bundan daha sonra size yalnızca yirmi beş kuruş verebileceğim demiş
Yaşlı adamın bu önerisi hiç hoşuna gitmedi“Olanaksız bayımdedi içlerinden biri:“Günde 25 kuruşa bu işi yapacağımızı sanıyorsanız yanılıyorsunuzKusura bakamayın lakin biz işi bırakıyoruz

Çocuklardan ne istiyorsanız onları incitmeden isteyin*

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,335Kullanıcılar
fonsidivaSon üye
Üst Alt