Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kucukken kacınızın oyuncak helikopteri oldu bilmiyorum, benim bir oyuncak helikopterim olmuştu mesela, inanılmaz keyif alırdım onunla oynarken O odadan bu odaya, o salondan bu salona ucururduk cocuk aklımızla Cokta eğlenirdim ne
Küçükken kaçınızın oyuncak helikopteri oldu bilmiyorum, benim bir oyuncak helikopterim olmuştu mesela, inanılmaz keyif alırdım onunla oynarken O odadan bu odaya, o salondan bu salona uçururduk çocuk aklımızla Çokta eğlenirdim ne yalan söyleyeyim Tabi balkondan aşağı düşene kadar İyi ama normal...
arkadaşlar ben küçüklükten beri bir kıza aşığım ilk kez aşk durumu yoktu( ufak yaşta tanıştk 7 8 yaşlarından daha az bi yaşta) sonradan 8 9 yaşlarında onlara konut oturmasına gittikten dönmeden önce kız kardeşimi ve beni öpüp görüşürüz türünden şeyler söylüodu ve bu benim fazla hoşuma gitmeye...
Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda inanılmaz bir hırsızlık olayı yaşandığı ortaya çıktı.
Saray’da çalışan 6 kişinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurt içi seyahatlerinde çocuklara dağıttığı oyuncakların bulunduğu Millet Camii altındaki depodan kolilerce kumandalı araba ve oyuncak...
Acılı Kısa Aşk Hikayeleri
Huzunlu Bir Aşk Hikayesi
Gunun birinde kucuk bir kız kendinden yaşca buyuk birine aşık olur ama ilk defa yaşadığuı bu duyguyu icine sindiremez hale gelir hayatında ilk defa aşık oluyordurİlk defa boyle karmaşık bir duyguyu yaşıyor olması ona yetiyordurVe bir...
İzmir'de kızı Zeynep Vural'ı boğarak öldüren Ayşe Vural'ın tutuklanmasının akabinde isimli denetim kuralıyla hür kalan eşi Saffet Vural ve oğlu Ömer Vural'ın polisteki sözü ortaya çıktı: "Ayşe, 'Zeynep bayıldı' diyerek Ömer'i çağırdı. Daha sonra bana 'Senin dışarda işin yok mu git dolaş' dedi."...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.