Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Helikopter Nasıl Ucar ?

Helikopter Nasıl Ucar ?
0
178

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kucukken kacınızın oyuncak helikopteri oldu bilmiyorum, benim bir oyuncak helikopterim olmuştu mesela, inanılmaz keyif alırdım onunla oynarken O odadan bu odaya, o salondan bu salona ucururduk cocuk aklımızla Cokta eğlenirdim ne

Similar threads

Küçükken kaçınızın oyuncak helikopteri oldu bilmiyorum, benim bir oyuncak helikopterim olmuştu mesela, inanılmaz keyif alırdım onunla oynarken O odadan bu odaya, o salondan bu salona uçururduk çocuk aklımızla Çokta eğlenirdim ne yalan söyleyeyim Tabi balkondan aşağı düşene kadar İyi ama normal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
arkadaşlar ben küçüklükten beri bir kıza aşığım ilk kez aşk durumu yoktu( ufak yaşta tanıştk 7 8 yaşlarından daha az bi yaşta) sonradan 8 9 yaşlarında onlara konut oturmasına gittikten dönmeden önce kız kardeşimi ve beni öpüp görüşürüz türünden şeyler söylüodu ve bu benim fazla hoşuma gitmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda inanılmaz bir hırsızlık olayı yaşandığı ortaya çıktı.  Saray’da çalışan 6 kişinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurt içi seyahatlerinde çocuklara dağıttığı oyuncakların bulunduğu Millet Camii altındaki depodan kolilerce kumandalı araba ve oyuncak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Acılı Kısa Aşk Hikayeleri Huzunlu Bir Aşk Hikayesi Gunun birinde kucuk bir kız kendinden yaşca buyuk birine aşık olur ama ilk defa yaşadığuı bu duyguyu icine sindiremez hale gelir hayatında ilk defa aşık oluyordurİlk defa boyle karmaşık bir duyguyu yaşıyor olması ona yetiyordurVe bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
259
İzmir'de kızı Zeynep Vural'ı  boğarak öldüren Ayşe Vural'ın tutuklanmasının akabinde isimli denetim kuralıyla hür kalan eşi Saffet Vural ve oğlu Ömer Vural'ın polisteki sözü ortaya çıktı: "Ayşe, 'Zeynep bayıldı' diyerek Ömer'i çağırdı. Daha sonra bana 'Senin dışarda işin yok mu git dolaş' dedi."...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt