Helin 1 saate 700 defa tıklandı ?? Helin 1 saate 700 kere tıklandı Helin Avşar'ın şarkısı kısa sürede 700 birey tarafından tıklandı 1548610191 1548610191 helin1saate700keztiklandi5c4dea93c3437helin1saate700keztiklandi5c4dea93c3437 http:wwwensonhabercomimagesnews130935 Helin Avşar, sözlerini kendisinin yazdığı 'Müzik Bitti' şarkısını okuyup youtube'a koydu Avşar'ın şarkısı kısa sürede 700 birey tarafından tıklandı Albüm çıkarmaya hazırlanan ufak Avşar bu yolla nabız yokluyor Geçen sene 'Şarkı Söylemek Lazım' yarışmasına katılıp şarkı söyleyen Helin Avşar, albüm yerine getirmek için uzun süredir çalışmalarını sürdürüyor Oysa albümü çıkartmaya bir türlü cesaret edemeyen Avşar, sözlerini kendisinin yazdığı 'Müzik Bitti' şarkısını youtube'a koydu Kısa sürede 700 birey kadar tıklanan Helin Avşar, sesine ve şarkısına yapılan olumlu yorumlar üzerine albüm çalışmasına yük verme kararı aldı Sezen Aksu'dan da şarkı bölge ve stüdyoya kapanan Helin Avşar, sözlerini kendisinin yazıp düzenlemesini Iftihar Betim'in yaptığı 'Müzik Bitti' şarkısına fazla güveniyor ŞARKI SÖYLEMEYİ FAZLA SEVİYORUM Şarkı söylemeyi çok sevdiğini, ablası Hülya Avşar'ın da kendisini desteklediğini söyleyen Helin Avşar, çalışıp kendini geliştirdiğini söyledi Yeni yayınlama döneminde bir TV kanalına moda programı da sunacak olan Avşar, Başarılı Olmak istiyorum Şimdiye kadar bana fazla albüm teklifi geldi Fakat kabul etmedim Doğru zamanı bekliyorumdedi Müzik Bitti Müzik böyle başladı Ritm bozuk, hatta detone Bir yol hikayesi böyle başladı Müzik bitti Bastım gaza bağırdım sana Bir bitiş hikayesi Böyle başladı O barda sarmaş dolaş, karşımda Uymadı hesabına ben çıkınca karşına id 1 kariyer bitti, 2 çirkinleştin, 3 herkes bitti Müzik bitti, işin bitti, ginseng bitti Özür arzu etmek için fazla erken Dur bas bir topa, bir dinlen Görüyorum gözünde hikayen Yalan hikayen Helin Avşar'ın şarkısı hakkında yapılan yorumlar: * ihanetinrengi: Bu şarkının bir an önce kliplenmesi gerekli Yolun açık olsun Helin Şarkıcıyım' diye besbelli gezen birçok kişiye taş çıkartırsın! * Deryuska: Harikasın Helin Tıpkı devam! * etinegro: Aferin Helin'e Fazla eğlenceli bir şarkı olmuş bence İnşallah en kısa zamanda klibi de çekilir Onu da seyrederiz * helva1987: inanılmaz bir şarkı olmuş Bütün arkadaşlarıma nasihat edeceğim * eseginayagi: Arkadaşlar bu ne yaaa! İyi misiniz? İğrenç ötesi, şarkı mı söylemiş Helin Avşar, çözemedim Bunu ben de söylerim Hiç beğenmedim Zaten bir Helin Avşar eksikti, şimdi o büyük eksiğimiz de tamamlandı Bravo! Kalabalıktan diğer bir şey yok Taş, tabak, tencere çalarım daha iyi (Sabah) ensonhaber