Helin Avşar alışılagelmiş insanlara aşık olamıyorumdedi helin avşar, haberleri, 2011, aşkları, röportajı Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar verdiği bir demeçte normal insanlara aşık olamıyorumdemiş Bizde nasıl yani, alışılagelmiş olmayan nasıl oluyordiyor ve bu merakımızı gidermek için, size o haberi sunuyoruz Melek'lerhelinavsarnormalinsanlaraasikolamiyorumdedi5c4ea35f289b7alt 1548657498 1548657498 helinavsarnormalinsanlaraasikolamiyorumdedi5c4ea35f4dcd5helinavsarnormalinsanlaraasikolamiyorumdedi5c4ea35f4dcd5 helinavsarnormalinsanlaraasikolamiyorumdedi5c4ea35f4dcd5 Helin Avşar, dün gece katıldığı Saba Tümer'le Bu Geceprogramında nasıl aşık olduğunu anlattı 4 aydır bir birlikteliği olduğunu açıklayan Helin Avşar aşık olmadığını söyledi Biteviye bir hayattan hoşlanmadığını ve sürükleyici bir insana aşık olamadığını ifade eden Avşar aşık olma kriterini şu sözlerle anlattı; Bir insana birincil görüşte ya aşık olursun ya olmazsın Zaten ben çoğunlukla ayrılınca aşık olduğumu anlıyorum Salya sümük bir ayrılık yaşıyorum Nerede anormal bir insan varsa onu seviyor ruhum Monoton bir hayat bana göre yok Düzgün bir insana aşık olamıyorum Bana birazcık deli olacak Kafasına eseni yapacak