Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Helin Avşar -Saçma Sapan Bir Kızdım

Helin Avşar -Saçma Sapan Bir Kızdım
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Helin Avşar Abuk Subuk Sapan Bir Kızdım ABUK SUBUK SAPAN BİR KIZDIM! 1548621697 1548621697 helinavsarsacmasapanbirkizdim5c4e1786480f0helinavsarsacmasapanbirkizdim5c4e1786480f0 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersacmasapan&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg KENDİSİNİ BİR SÜREDİR MEDYADAN ÇEKTİĞİNİ SÖYLEYEN HELİN AVŞAR, MEDYA TARAFINDAN SAÇMA SAPAN BİR KIZ GİBİ GÖSTERİLDİĞİNİ ANCAK ARTIK RAHATLADIĞINI SÖYLEDİ Star TV'de Sibel Turnagöl'ün sunduğu 'Keyfi Sibel' programına misafir olan Helin Avşar, eski imajını bundan böyle sildiğini belirtti 'Artık yazılı basının olduğu yerlere gitmiyorum' diyen Helin Avşar, daha önceki yaşamını medyanın öbür gösterdiğini açıklama ederek, 'Daha önce pozitif rahatsız etmiyordu ve farkında da değildim Sonra dedim ki 'Bu nereye gidiyor?' Beni öyle bir hale soktular ama hiç bir meslek yapmayan, işi gücü ziyaret etmek tozmak olan, o parti senin bu parti benim dışarı giden, abuk subuk sapan bir kızdım, bir yıl önceye dek Bu böyle olmayacak dedim Bunun sonu yok Bunları kesmek için 'Ben bundan böyle buralarda yokum' dedim Kapatması bana düştü Şu Anda çok rahatım' diye konuştu Saf duygularını aptallıkla karıştırdıklarını söyleyen Helin Avşar, 'İnsanları kendim gibi görmek istiyorum Değilse de onların kaybıdır' dedi  

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt