Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Helise tarifi...

Helise tarifi...

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
MALZEMELER
1 adet boyun kemiği
2 su bardağı aşurelik buğday
3 yemek kaşığı tereyağı
½ çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
9 su bardağı su

HAZIRLANIŞI
Buğdayı bir gün önceden ıslatın Boyun kemiğini ikiye bölerek düdüklü tencerede yumuşayıncaya kadar pişirin ve soğumaya bırakın Islatılmış buğdayı süzgeçten geçirin Kemiğin üzerindeki etleri didikleyin 8 bardak et suyuna buğdayları boşaltıp içine kemiğinden ayrılmış etleri ekleyerek ocakta buğday taneleri eriyinceye kadar pişirin ve karışımı döverek iyice ezin Tereyağını tavada eriterek içine karabiber ilave edin Yemeğin üzerinde kızdırılmış tereyağı gezdirerek servis yapın
 
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt