Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hello Kitty Cüzdandan Harika Bir Sofra Hazırlayan Dedeye Son 24 Saatin Viral Tweetleri

Hello Kitty Cüzdandan Harika Bir Sofra Hazırlayan Dedeye Son 24 Saatin Viral Tweetleri

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-dc9b3a68f27696768222639ad01d4f872fbe5aba.jpg

Twitter'da pazartesi timeline'ında neler dönmüş, hangi tweetler yürümüş bakalım dedik. ????

1. E her şey karşılıklı sonuçta.

2. En azından bir niyet olmuş, bizde o da olmadı.

3. Gerçekler bir miktar acı ne yazık ki.

4. Sahiden ne yaptı acaba, nerelere geldi?

5. Bir bulaştıysan bir daha vazgeçemezsin bunlardan.

6. Hayatımız son derece hareketli geçiyor:

7. Biz de bir miktar bulunmaz Hint kumaşıyız sonuçta.

8. Hatırlarsanız hemen hemen herkeste vardı.

9. İşte gerçek bir kral!

10. Gerçek mi bu? Lütfen gerçek olsun.

11. Bir de soğanlıysa...

12. Şeytan da bir melek şakası loading...

13. Bu cilt bebek cildi gibi olmadıysa daha da bir şey demiyoruz.

14. Soğan halkası mı o?

Similar threads

Twitter timeline'ında neler dönmüş, hangi tweetler yürümüş bakalım dedik. ???? 1. Diyecek kelam yok... twitter.com 2. Herkesin bir tane bu türlü olan akrabası vardır ???? twitter.com 3. Keşke... twitter.com 4. Benumsun demiştun, ha ben de senun... twitter.com 5. Tadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Twitter'da cumartesi timeline'ında neler dönmüş, hangi tweetler yürümüş bakalım dedik. ???? 1. Tanıdık geldi ???? 2. Bunu dövme yaptırsak nasıl olur? 3. Onlardaki 101 tecrübesi kimsede yok... 4. Anneanneden harika bir öğüt gerçekten... 5. Love yani aşk... 6. Hala...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Twitter'da Pazar timeline'ında neler dönmüş, hangi tweetler yürümüş bakalım dedik. ???? 1. Neden böyle? ???? twitter.com 2. Bunu yaşamak çok acı... 3. Nasıl görmez ya, nasıl?! twitter.com 4. Abi tam Gandalf! 5. Darısı bizim çocuğun babasına! twitter.com 6. Günlük doz: 7...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Twitter'da Cumartesi timeline'ında neler dönmüş, hangi tweetler yürümüş bakalım dedik. ???? 1. Daha iyi bir hediye olabilir mi? Hiç sanmıyoruz! ???? twitter.com 2. Dilan Çiçek Deniz ne sevap işledin de Thor'u kaptın be kızım... twitter.com 3. Bu tweet beni hayal ettikçe dehşete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Haftayı kapatırken cuma timeline'ında neler dönmüş, hangi tweetler yürümüş bakalım dedik. 1. Başlayalım! twitter.com 2. Çenemizi yoran bazı haberler... twitter.com 3. Ülkenin en iyi TikTokerı? 4. Siyasetsiz mizahın tadı yok. twitter.com 5. Biraz da pozitif 6. Ben gördüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,497Konular
982,562Mesajlar
30,303Kullanıcılar
ososkksSon üye
Üst Alt