Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

HELP!!!! :) GTA San Andreas

HELP!!!! :) GTA San Andreas
0
183

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Slm arkadaslar Garip bi sorunum varda paylaşmak istedim Yeni kurduğum makinele gta san and ı yükledim fakat nedense oyun baslar başlamaz bikaç saniye içinde resetliyor makine oyunu deiştim yine aynı most wanted gibi oyunları kusursuz oynuyorum ekrankartım 250 mb his ati 9550 tek şüphelendiğm gta nvida chipset istiyor olmasın?
bilgisayar konfiginasyonumda bi sorun olduğunu düşünmüyorum
3,0 işlemci
512 ram
80 hd
256 vga
daha önce böyle bi sorunla karşılaşmış olan varmı arkadaslar?

Similar threads

Evet arkadaşlar olayı şöyle özetleyeyim benim kuzenim yeni leptop almışlar win8 yüklü içinde nfs most wanted ve san andreasda var (tabi bunu kendi yükletmiş) bu oyunları ben önceden oynadığım için tekrar bi oynama aşkı geldi bende daha önce bitirmiştim yine bitireyim diye herneyse most wanted...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
SİLAHLAR CAN ve ZIRH LXGIWYL – Silah paketi 1 (Thug’s Tools) KJKSZPJ – Silah paketi 2 (Professional Tools) UZUMYMW – Silah paketi 3 (Nutter Tools) ROCKETMAN – Jetpack verir AIYPWZQP – Paraşüt verir WANRLTW – Sınırsız cephane NCSGDAG – Tüm silah seviyenizi hitman yapar OUIQDMW – Araç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
SİLAHLAR CAN ve ZIRH* LXGIWYL – Tabanca paketi 1 (Thug ’s Tools) KJKSZPJ – Silah paketi 2 (Professional Tools) UZUMYMW – Tabanca paketi 3 (Nutter Tools) ROCKETMAN – Jetpack verir AIYPWZQP – Paraşüt verir WANRLTW – Sınırsız cephane NCSGDAG – Bütün silah seviyenizi hitman yapar OUIQDMW –...
Cevaplar
0
Görüntüleme
327
SİLAHLAR CAN ve ZIRH LXGIWYL Silah paketi 1 (Thug's Tools) KJKSZPJ Silah paketi 2 (Professional Tools) UZUMYMW Silah paketi 3 (Nutter Tools) ROCKETMAN Jetpack verir AIYPWZQP Paraşüt verir WANRLTW Sınırsız cephane NCSGDAG Tüm silah seviyenizi hitman yapar OUIQDMW Araç kullanırken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
GTA San Andreas şifresi: Silahlar, Can ve Zırh LXGIWYL Silah paketi 1 (Thugs Tools) KJKSZPJ Silah paketi 2 (Professional Tools) UZUMYMW Silah paketi 3 (Nutter Tools) ROCKETMAN Jetpack verir AIYPWZQP Paraşüt verir WANRLTW Sınırsız cephane NCSGDAG Tüm silah seviyenizi hitman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt