Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Helva

Helva
0
308

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Rüyada Helva Görmek Rüyasında helva aldığını görebilen kimse o kadar yorulmadan iyi kazanç sağlayacaktır Helva pişirdiğini görebilen birazcık gayretle büyük kısmetin sahibi olur Geniş kapta helva yapıp dağıtan kimse hayır işlerine meraklıdır Helva rüyaları tekrar tekrar helal kısmet, hayır işi,

Similar threads

Helva rüyaları her zaman helal, hayır işi, yardım olarak yorumlanırRüyasında helva aldığını gören kişi öyle uğraş sarf etmeden iyi gelir elde edecektir Helva pişirdiğini görebilen biraz çabayla büyük kısmeti yakalar anlamındadır Geniş kapta helva yapıp dağıtan hayır yapmayı seviyor demektir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Rüyada helva yerine getirmek Rüyada helva bakmak Rüyada un helvası yerine getirmek Bir insanın rüyada helva görmesi, dinde ihlasa, hastanın şifa bulmasına, hidayet ve tevbeye, ilim ve Kur'anı Kerim'e ve helâl rızka delalet eder Helva rüyaları tekrar tekrar helal, hayır işi, destek olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Ruyada helva yapmak Ruyada helva gormek Ruyada un helvası yapmak Bir insanın ruyada helva gormesi, dinde ihlasa, hastanın şifa bulmasına, hidayet ve tevbeye, ilim ve Kur'anı Kerim'e ve helal rızka delalet eder Helva ruyaları daima helal, hayır işi, yardım olarak yorumlanırRuyasında helva...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Ruyada helva gormek Ruyada helva yapmak Ruyada un helvası yapmak Bir insanın ruyada helva gormesi, dinde ihlasa, hastanın şifa bulmasına, hidayet ve tevbeye, ilim ve Kur'anı Kerim'e ve helal rızka delalet eder Helva ruyaları daima helal, hayır işi, yardım olarak yorumlanırRuyasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Rüyada Helva Yemek Tabiri Rüyada Helva Yemenin Anlamı Nedir Rüyasında helva aldığını gören kimse öyle yorulmadan iyi kazanc sağlayacaktır helva pisirdiğini görebilen biraz gayretle büyük kismetin sahibi olur Rüyanızda bir dükkanda ya da bir lokantada helva yediğinizi görmeniz yakında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt