Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hem itiraf ediyor hem de desteklerınız beklıyorum

hem itiraf ediyor hem de desteklerınız beklıyorum
0
35

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ayrıca itiraf ediyor keza de desteklerınız beklıyorum merhababen lıseye gıden genc bır kızımitirafım ıse aşık olmus olmamfakat bunu dıgerlerınden farklı kılan cok onemlı bır detaylar var ben ögretmenıme asıgım aylardır bu gercegı ıtıraf etmekten kacınıyorum kendımeson bır aydır ıse ıtıraf etmıs durumdayımonceden okula rahat gıderdım,kıloma dıkkat ederdım,sacımı yapardım ama artık hıc yapmıyorumcok salas gıdıyorumbunun sebebı ıse kendımden kacıyor olmam sanırımkendıme umıt devretmek ıstemememonunla sureklı sakalasıyoruz,ben her zaman bozuyorum,fakat once o baslatıyor ben galıp gelıyorumokulda onu bozabılen nedır ogrencılerındenmısım oyle soyledı tum ogrencılerıne yakın,samımı bırıyerını bılıyor,cok ıyı bır ogretmenfakat ben,kahretsın kı ben asıgımkımseye acamıyorum bunucunku bu yasaklanmış bır seyo benden 17 inleme buyukama mesele matem degıl,mevkı farkıo ogretmen ben ıse ogrencısıyımne yapmalıyım,ondan vazgecmek ıstemıyorumama nasıl davranacagımı hıc bılmıyorumınsan cok sever;ama askı bır defa yakalarben yakaladımbu bır hayranlık degıldelı gıbı kıskanıyorumresmen sevgılım gıbı kıskanıyorum yardım edın kardesınıze,lutfennnhemitirafediyorhemdedesteklerinizbekliyorum5c51aadd10d34gifalt :cry: Cry :cry:hemitirafediyorhemdedesteklerinizbekliyorum5c51aadd16b6fgifalt :uhu: :uhu: :uhu:  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt