Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hem kardeşim diyor keza arkamdan meslek çeviriyor

Hem kardeşim diyor keza arkamdan meslek çeviriyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar benim 11 senelik arkadasım var simdi benim tipim allaha şükür uygun pesimde cok kız var bu arkadasım kıskanclıktanmı anlamadım bu kızları bana karsı sogutuyor gecen faceine girdim sen onu gercekte gördünmü shop güzeli felan kıza birsürü şey demiş daha sonra bana asık olan bir kızı ayarttı bişey demedim simdi bana asık olan bir kızıda arkadasına ayarlmaya calısıyo beni sevdigini bildigi halde kızın kızla sevgili değiliz lakin flört gibi birşey ediyoruz konuşuyoruz bunu bildiği halde gitmiş kızı arkadaşına ayarlamaya calısıyor sonra yüzüme gelip kardeşim benim diyoru sizce ben bunu ne yolla ona söylesem yapmaktan vazgeçer aşk konusuna açtım bu konuyu çünki bana aşık olan kızları sürekli bana karsı sogutuyor ayartıyor simdi kendini begenmis değilim ama dedigim gibi pesimde cok kız var bende hepsine ilgi gösteriyorum mecburen kızlara gidip seni sevmiyor zevkine seninle takılıyor sen git feymlerle takıl falan diyor banal karısık koşul ya

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt