Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hemen Cevaplayın Lütfen :(

Hemen Cevaplayın Lütfen :(
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Derhal Cevaplayın Lütfen :( Ben bu yıl üniversite tercihlerimi yaptım bu sene yarleştm lakin gtmedm seneye bi yere yerleşme şansı düşüyormuş hatta 2 takvim bile gelmezmiş böylece bişey olabilir mi acaba yahemencevaplayinlutfen5c5a1e9687bd4alt :( Frown :( ??????  

Similar threads

HANGİSİ EDINMEK İSTERDİNİZ? Mutlaka cevaplayın lütfen O KADIN O bayan sizin kocasıyla aldattığınız kadındır O bayan sizin kocasıyla hiçbir şey yapmadığını sandığınız kadındır O kadın sizin hiçe saydığınız kadındır O bayan sizin kıskanmadığınız, lakin kocasını başka sevgililerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
eğitim koşul!!! muavin olur musunuz arkadaşlar ilk önce bu başlık altından yazmayı uygun gördüm çünkü konu sırık eğitimegitimsartyardimciolurmusunuzarkadaslar5c518ed14ae5falt sorunun kaynagına dogru gideli ve ilk olarak kendimden bahsedeyim anadolu teknik iş lisesi bilgisayar bölümü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
lütfen yardım!!!! mrb bayanlar asistan olursanız fazla mutlu olurumbenim sevgilim askerilçede garnizon komutanı olarak tahsis yapıojandarma üstteğmen sınıfıyakında sözlenicez onunla allah nasip ederselakin beni çok korkutuyolutfenyardim5c58e8ff7a1f0alt :( Frown :( düş ettiğin gibi bi hayat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
ağız dalaşı ettim lütfen yardımm :( '!!! arkadaşlar selamınaleyküm , derdimi anlatıyım : bir arkadaşımla tartışma ettim , kabaca tabirle dövüldüm , dayak yedim sonra aksam içim hiç gizli etmedim sabahleyin gittim o arkadaşımla barıştım herşey hallolmuştu ama ben her minik şeyi kafama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
sizce ne yapmalıyım? meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldımsizceneyapmaliyim5c519f62c5777alt Kafamı kurcalayan biçok şey var sizin yardımınıza ihtiyacım varsizceneyapmaliyim5c519f62c5777alt :( Frown :( 2yıllık bir ilşkim var 17 yaşındayımOnu fazla seviyorum ilk başlarda yalnızca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,497Konular
982,566Mesajlar
30,312Kullanıcılar
aarassqeSon üye
Üst Alt