Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hemşire Ömür Erez'i Öldüren Rahmi Uygun Tutuklandı

Hemşire Ömür Erez'i Öldüren Rahmi Uygun Tutuklandı
0
24

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
s-7353527776d60c9be1e2ffa0a7691d3b75160955.jpg

Hemşire Ömür Erez'i öldüren Rahmi Uygun çıkarıldığı mahkemede 'Tasarlayarak öldürme' kabahatinden tutuklandı. 

Kartal'da aile sıhhati merkezinde misyonlu hemşire Ömür Erez'i tabancayla vurarak öldüren saldırgan Rahmi Uygun ve olaydan bir gün evvel Konya'dan birlikte geldiği tespit edilen Musa T. dün gözaltına alındı.

Şüphelini Uygun'un emniyetteki sözünde 'İnternet üzerinden 2 yıl evvel tanışmıştık. Bir yıl evvel ayrıldık. Ona borç para vermiştim. Geri isteyince vermek istemedi. Kendimi kaybettim' dediği öğrenildi. 

Şüpheliler emniyetteki süreçlerinin tamamlanmasının akabinde Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi. Kuşkulu Rahmi Uygun, savcılık tabirinde de emniyetteki tabirlerini tekrar etti. 

Savcılık kuşkulu Uygun'u 'Tasarlayarak öldürme' kabahatinden Musa T.'yi de 'Tasarlayarak öldürmeye yardım etme' hatasından tutuklama talebiyle hakimliğe sevk etti.

Cezaevine gönderildiler

Anadolu Sulh Ceza Hakimliği sorgusunun akabinde 2 şüphelinin de sevk edildiği hata unsurlarından farklı ayrı tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt