Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hentbol liginin "gol kraliçesi" Perihan Topaloğlu Acar'a göre başarısının sırrı hırsı

Hentbol liginin "gol kraliçesi" Perihan Topaloğlu Acar'a göre başarısının sırrı hırsı
0
120

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80

Hentbol Bayanlar Muhteşem Lig'de son iki dönemin en skorer oyuncusu olan Görele Belediyespor'un golcüsü Perihan Topaloğlu Acar, asla pes etmemesi ve hırsı münasebetiyle başarılı olduğunu söyledi.

Ligde 2020-2021 dönemini 218, 2021-2022 dönemini ise 243 golle dorukta tamamlayan Perihan Topaloğlu Acar, AA muhabirine, iki dönemde da gol kraliçesi olmasının tüm grubun emeği ile gerçekleştiğini belirtti.

Bu dönem grup olarak daha âlâ sonuçlar elde etmek istediklerinin altını çizen Acar, kendi için değil, daima grup için gayret edeceğini vurguladı.

Acar, gol kraliçesi olmak için ekstra bir uğraş sarf etmeyeceğini lisana getirerek, "Takımda golü kimin attığı kıymetli değil. Değerli olan grubun kazanması, gol hükümdarı olmak için değil, kadronun daha güzel yerlerde olması için uğraş vereceğim. 'Ben atayım' olursa bencillik olur, asla maç kazanamayız zira bu bir kadro oyunu, alanda 7 bireyiz, kim atarsa atsın çıkarımız yüksek" diye konuştu.

Ligde üst üste iki sefer gol kraliçesi unvanını kazanmasının, hırsının bir sonucu olduğunu aktaran Acar, "Ben, atamadıkça daha çok hırslanan biriyim, asla pes eden biri değilim. Kimileri vardır şut atar, gol olmaz ve küser atmaz bir daha. Bende bu türlü bir şey yok, attıkça atarım, küsmem" sözlerini kullandı.

"KESİNLİKLE BURASI BENİM İÇİN ÇOK UYGUN BİR YER"

Acar, Görele Belediyespor'da memnun olduğunu söyledi.

Mutlu olmadığı yerde asla kalmayacağını belirten Acar, "Küçük bir çocuğum var, o da çok keyifli olduğu için bilhassa burayı tercih ediyoruz. Aile ortamı, grubun yaş ortalaması küçük, hepsi benim kardeşim, bundan düzgün kadro bulabileceğimi zannetmiyorum. Olağan ki büyük gruplara gidebilirdim fakat tıpkı huzuru bulabilir miydim, asla. Muhakkak burası benim için çok uygun bir yer" değerlendirmesinde bulundu.

Acar, gruptaki oyuncularla irtibatının çok uygun olduğuna da işaret ederek, "Benden küçükler, sağ olsunlar beni sevip sayıyorlar. Bir kederleri olduğunda, idmanla ilgili bir şey olduğunda danışıyorlar. Bu, benim için gurur verici. Ben de elimden geldiğince hem burada hem de dışarıda arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum" diye konuştu.

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt