Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

henüz 16 Yaşımda bu dek tecrübe biraz fazla gibi:S :S

henüz 16 Yaşımda bu dek tecrübe biraz fazla gibi:S :S

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Burdaki arkadaşları gördükçe halime şükretmiyor değilimLakin kendi başarısız deneyimlerimi de paylaşmak istedimm
Tecrübe 1:
Ilk talihsiz hikayem 13 yaşımdayken başladıBen 7sınıftayken son sınıflardan semih diye bi çocuktan hoşlanıyordumTamamiyle platonik bir şeydiFakat birincil aşkım olduğu için aslında benim için fazla önemliydiHele de 13 yaşındaki bir 7 derslik kız öğrencisiyken daha da bir önemsemiştimVe geçen yıl sırf içimde kalmasın diye internetten eposta gönderdimŞairliğimin tuttuğu nadir anlardan birinde içimdeki herşeyi dökmüştümSen ilk aşkımsın,Benim için fazla önemlisin falan işte Ben de senden hoşlanıyorum veya deneyelim mi falan demesini beklemiyordum lakin en azından kibarca reddetse bile daha eksik boru olurdumodun hiçbir cevap vermeden öylece bırakıverdi beniKarşılaştığım birinci odun bu
Tecrübe 2:
Semih sonraki sene okuldan ayrıldıBen 8 sınıf olmuştum Birincil başlarda gerçekte fazla kötü olmuştumLakin sonra bi daha alçak sınıftan olan Doğukanın farklı hareketlerini hissetmiştimVe ondan hoşlanmaya başlamıştım 1 senem onun etrafımda dolanması ve bakışmalaramızla geçmişti ta oysa ben okuldan ayrıldıktan sonra lise 1'in başlarında ona (tekrar şairliğimin tuttuğu aniden) müthiş bir aşk mesajı göndermiştimTamamıyle benim yapımımdı Lakin bu vaka da cevapsız bıraktı
Tecrübe 3:
Doğukan zaten beni artı etkilemediği için unutmam 2 haftamı bile almadıLise ortamı,Aşık olunacak yeni erkekler derken aşık olunabilecek en geveze insana gittim aşık oldumismi Mert'tiOkulun basket takımından ve 10 sınıflardan dıBu da Doğukan gibi 1 sene her tarafında bakıştık durdukArkadaşlar falan garanti 1 hafta içinde önerge eder derken 1 hafta içinde kara haberi aldımBaşka bi kızla çıkmaya başlamıştıGecelerce ağlamıştımÇünkü Mert Doğukandan ve semihten fazla farklıydı Allah'tan buna mesaj falan göndermemiştim
tecrübe 4(son):
Tam Mert'in fena haberini aldıktan 1 ay sonradan Ahmet diye bir çocuk geldi öneri ettiBen de Mert'i ola ki unutturur diye olumlu bakmıştımAma yaz tatili geliyordu Görüşemeyecektik Bu yüzden konuyu sene başında ele alalım diye kararlaştırmıştık Öğrendim oysa yazın 23 kızla çıkmışLakin hepsiyle öylesine çıkmış(tabi onun dediğine tarafından)Bana yerinde bişety değildi bana söz verdikten sonra yazın başkalarıyla çıkması Bu pazartesi geldi yanıma yenidenBaşlayalım mı gibisinden cevabını aldıktan daha sonra bastı gitti Ertesi gün sınıfımıdan Bahar diye bi kız öneri etmiş o da kabul etmiş Şimdi hergün gözümün önünde aşk yaşıyorlar Çok şükür fakat buna bağlanmamıştım

pek da tipsiz değilimNiye bunlar beni buluyor Bazen düşünmüyor değilim ben mi çekiyorum bunları diye Bu yaşta bu kadar kötü tecrübe artıBen daha kime güvenip bişeye başlayacam

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt