Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hep kandırıldık hiç bir masal masum değil

Hep kandırıldık hiç bir masal masum değil
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Her Zaman kandırıldık hiç bir masal günahsız değil masallar masum değildir masallar sanıldığı dek masum değildir canım sıkılıyo kötüyüm hiç bişi gerçekleştirmek istemiyorum hiç olmazsa hikaye yaziim diyorum yazamıyorum iyi bişeyler açıklama yapmak istiyorum ama bulamıyorum herşeyin ne kadar iğrenç olduğunu anlatmaktan sıkıldım hayatın ne kadar fena olduğunu anlatmaktan sıkıldımüvey evlatlıktan sıkıldım lakin iyi birşey bulamıyorum değil iyi olan hiç birşey değil bundan bi on yıl sonrasına bakıyorum hala iyi birşey göremiyorum kimse iyi değil ama hayat iyi olsun bize her zaman fena almak öğretildi hep kandırıldık masallarımız bile günahsız değildi çelişkilerle batmış yalanlarla doluydu esas kötü olan karakteri iyi gösterdiler her zaman iyi sandığımız bu musibet ruhumuza değin işledi Bi düşünsenize hiç kırmızı başlıklı kızın hikayesini kurttan dinlediniz mi hayır sahiden masumdu kabahat hatundaydı sen nie tanımadığın insanlarla konuşursun ancak sonra o ilginç kıyafetin anlamı ne hadi bi bok yedin konuştun biriyle biliosun güzel bi müşteri deil nie herşeyi anlatırsın değil şunu yapcam bunu yapcam büyük anneme gidicem bilmem ne nie herşeyi söylersin Gerçekten bi düşünürsek kurt iyi biri kurt bu tiky hatunu görünce kıllandı sonuçta ormanda uçuk kaçık bi herifne işin var senin burda orman dediğin elemanın evi soracak koruyacak alt e kız diyo büyük annem hasta çart curt tamamlanmış olabilir ama kurt ne bilsin yalan söylemdiğini gidiyo buluyo büyük anneyi dürüst mu söylemiş die bakmak için ewet içten söylemiş sonradan büyük anneye diyo fakat teyzeciim senin bu torun aptalın teki gel ona bi ders verelim bi daha tanımadıklarıyla konuşurken herşeyini paylaşmasın Olur diyo büyük anne saklanıyo yatağın altına Sonradan hatun geliyo elemana hakaretler yağdırıp duruyo yok senin nie ağzın böyle kulaan büyük burnun nie kocaman zaten kurt kompleksli bide hatun suratına vurunca deliriyo başlıyo kovalamaya yeniden fena bi niyeti yok yakalayıp edep edecek lakin işte o sırada giren avcı yargısız infaz yapınca kimin ne bok olduğu karışıyo büyük annede ihtiyar saklanmış biyere garibim duymuyo hiç bişi olandan bitenden bi haberi olsa çıkıp kurtaracak kurt 'u ama nerdee gel gelelim bize öğretilene iyi kişilik kırmızı başlıklı kızdı e bizde misal aldık onun gibi davrandıkinsanların yüzüne vurduk acizliklerini insanlarının canını yaktık güvenmeden paylaştık hayatımızı o da bizi terbiye etmek için hayatımızı mahvettiyada birşeyleri mahveden bizdik lakin suç bizden çok masallardaydı Bu kadar değil her masal böyleydi Rapunzelden laf etmiştim bi kere daha güncelleyelim kötü olan rapunzel'di cadı melek gibi bişiydi onun yanında onu dünyanın kötülüklerinden gözetmek için kapattı o kuleye onu öldüremeyecek kadar iyiydi fakat yaşının getirdiği bi karanlık vardı rapunzelin de kendisi gibi olmasını istemiyordu korumaya çalıştı bütün kötülüklerden ama o ne yaptı Ne bok olduğunu bilmediği bi adamın kara kaşına kara gözüne kapılıp cadıya ihanet etti onu ihanetiyle öldürdü parçaladı canımızı en çok en sevdiklerimiz yakar rapunzel cadının tek varlığıydı siz tahmin edin acısını lakin yine de pek iyi kalpliydiki ona kıyıp öldüremedi saçlarını kesip çöle gönderdi bakmayın masalın devamında anlatılmaz fakat ben biliyorum cadı sonra tekrar ona kıyamayıp düştü rapunzelin peşine fakat geç kaldı o elemanın altına yatmayı tercih etmişti şimdiden hemen bize öğretilene bakın rapunzel iyidir cadı kötü cadı olmaktansa rapunzel olun olduk bize en sevdiklerimizin canını yaktık ihanetler ettik bizi en sevenlere aldattık sevgililerimizi aldatıldık hiç beklemediği bi anda terk ettik aşkımızı dünyasını başına yıktık yada biz dünyası başına yıkılan taraftık Fakat kabahat bizden çok masallardaydı Bunu istediğiniz kadar uzatabilrsiniz hoş ve çirkin masalınıda bilirsiniz hani şu kıskanç 2 tane hatun var bide güzel iyi cana yakın pak aile kızı var 3 kardeş sonradan bi canavar çıkar ortaya falan filan evlenme teklifi çart curt uzatmıycam bu masalı ana temaya geçicem hemen cadının teki bizim prens denen lavuğu canavara çevirdi ya kaç tanemiz bunun asıl nedenini biliyo eleman ne yaptıda cadı onu canavara çevirdi belkide cadının tek yaptığı prensin içindekini gözler önüne sermekti olamaz mı kendimce olur olduda bizde olduk prens olduk İçimizdeki canavarı sakladık maskelerimizin altına taki bize bedel veren biri çıkana kadar bizi sevenlere gösterdik maskenin altındaki canavarı yada bizim sevdiklerimiz çıkardı maskelerini bu sizin yargınız ama suç bizden çok masallardaydı gelelim hansel ve gretel 'e üvey esas kötümüydü çoçukları ormana attı çart çurt suç kimde Bunu iki açıdan ele alabilrsiniz Ben en çok elemanı suçluyorum manâsız gezenin manâsız kalfası bi evi geçindiremiyosan sen nie evlenirsin hadi bi bok yedin nie çoçuk sahibi olursun hadi bi bok daha yedin hatunu kaybettin kaldın çoçuklarla nie gidip bidaa salak gibi evlenirsin len salak sen üçünüzü geçindiremiyosun bide dörtüncü getiriosun niyepantolan altı keyfine zaten kılıbığın tekiydi tamamlanmış kılıbıklık iyidir ama bi noktaya değin fazlası böyle olur işte Üvey anne kötümüydü hayır elemandan daha gerçekciydi tümü bu baktı eleman geçindiremiyo evi yiyecek içecek değil tümü pat diye ölecek birinin seçim yapması gerekir aksi halde herkes piç olacak çoçuklarınız ve eşiniz arasında kalsaydınız sadece birini kurtarma şansınız olsaydı ne yapardınız ben kendimi feda eder onları kurtarırdım siz bakmayın ben salağın önde gideniyim ondan kaynaklınıyo olağan şartlar altında ve genel anlamda eşinizi tercih ederdiniz fakat yapmanız gereken de budur eşiniz olmasaydı çoçuklarınız olmazdı bunu ona borçlusunuz ve bu borcunuzun bi kısmını ödemek için iyi bifırsat hatunda öyle yaptı saldı çoçukları ormana istese çoçukları öldürüp toptan kurtulamaz mıydı yapardı ama iyiydi kıyamadı Biz ne yaptık suçladık hatunu değil hatun çoçukları piç etti falan die len etmese zaten toptan piç olacaklardı suçlamayın onu ufaklıklar hakkında öyle konuşmicam ekmek yedikleri kapıya olan ihanetleri ne olduklarını sergiliyo ortaya masalın sonuna yaklaştığınızda onları açlıktan ölmekten kurtaran cadıyı fırında pişirmişlerdi biz defalarca cadının fena olduğunu sandıkhayır cadı çoçuklara süpriz yapacaktı uyarı edin masalda fırında hamur olduğu söylenir bu dek açık işte onlara değişik bi yemek hazırlıyodu böyle hamur işi bişiyler lakin biras eğlenmek istedi renk istedi herkezin hakkı şaka yaptı ufak canavarlara ama işte bizim ufaklıklar gittiler yaktılar cadıyı yetmedi bide mücevherlerini altınlarını çaldılar bunuda siz uyarlayın kendi hayatınıza yada çevrenizi uyarlayın eminim bundan böyle yapabilirsiniz siz bu masalda hangi rolü üstlendinizhangi rolu üstlenen insanlarla yaşıyorsunuz neyse yeter bu değin ben daha rapunzel'i düşünücem  

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,943Kullanıcılar
hhhuijSon üye
Üst Alt