Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hep Seni Bekledim Kitap Özeti -Enoch

Hep Seni Bekledim Kitap Özeti -Enoch

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Suzanne Enoch Her Zaman Seni Bekledim Roman Özeti
Her Zaman Seni Bekledim Kitap Özet
Suzanne Enoch Kitapları
Daima Seni Bekledim Kitap Tanıtım

Kitap Özet

ENGEL TANIMAYAN BİR HEVES, ATEŞLİ BİR AŞK “Büyüleyici, lezzetli ve enfes Karen Hawkins “Teslim olun ve tadını çıkarın Stephanie Laurens “En sevdiğim yazarlardan bir adam başına Julia Quinn “Suzanne Enoch'un kitaplarını okumak defalarca büyük heyecanla beklenen bir tutku Christina Dodd Phineas Bromley, ömrünün on yılına mülk olan gönüllü sürgününün ardından eve döndüğünde altüst oluverir

Balo salonlarının tozunu yutacağı yaşlarda savaş meydanında at koşturmuş bir asker olarak sivil hayata harmoni sağlaması hiç de kolay olmaz Ne var fakat, minicik bir giz, zamanlaması son derece münasebetsiz görünen bu buluşmayı yaşam memat meselesine çevirecektir Birilerinin baba yadigârı topraklarına göz diktiğini keşfeden Phineas, düşmanlarını ortaya çıkarmak için bir çare bulmak zorundadır Amacına gelmek için hayatını tehlikeye atacak olsa da, seçeceği hiçbir yol, eski dostu Alyse'e duyduğu aşk dek canını acıtmayacaktır *

858,472Konular
981,208Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt